Verdonk maakt Rutte gek

Stommeling Jones als kamerclown
Nu Rita Verdonk de tweedekamerfractie van de VVD is uitgegooid, verwacht men allerwegen dat zij ofwel als eenmansfractie doorgaat en een nieuwe partij opricht, ofwel haar kamerzetel opgeeft en een nieuwe partij opricht.

Wij hebben, hoe kan het ook anders, een veel beter idee: Rita Verdonk blijft gewoon in de Tweede Kamer zitten en blijft net zo gewoon lid van de VVD, daar zij immers, verbazingwekkenderwijze, nog steeds niet geroyeerd is. Op alle punten waarmede zij het gewoon eens is, stemt ze met de VVD mee en op alle andere punten niet. In alle interviews blijft zij benadrukken dat zij zich nog steeds VVDster voelt en zich loyaal blijft opstellen ten opzichte van de partij, ondanks het haar aangedane onrecht.

Rita Verdonk is een liegende trut
Hierdoor zal zij Mark 'de loser' Rutte het bloed onder de nagels vandaan treiteren, zodat hij haar uiteindelijk in de Kamer zal aanvliegen met de kennelijke bedoeling haar te wurgen. Terwijl de mannen in de witte jassen de hysterisch krijsende Rutte slechts met de grootst mogelijke moeite in zijn dwangbuis weten te hijsen, heeft Verdonk zichtbaar moeite haar lachen in te houden. De radeloze, redeloze en reddeloze fractie haalt haar terug en maakt haar voorzitster.

Daar heeft de VVD uiteindelijk helemaal niets aan, aangezien de VVDstemmers massaal het gezonken schip verlaten en uitzwermen over de andere partijen. De rechtse partijen PVV, CDA, CU en PvdA varen er wel bij en zelfs de SP houdt er een paar kiezers aan over. De fascisten van Groen Links en de Partij voor de Dieren gelukkig niet.13-09-2007 23.16 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere