Boze burger pakt www.ralphpans.nl

In ons stukje 'Arnold Kuijk moet burgemeester van Utrecht worden' schreven wij:
"Op de een of andere manier is een van de twee kandidaten het zeikwijf Aleid Wolfsen en de andere kandidaat is ook een zelfingenomen klootzak die eerder ergens burgemeester is geweest."
Inmiddels weten wij dat die andere zelfingenomen klootzak Ralph Pans heet. Een boze burger heeft om zijn boosheid te ventileren de webzijde www.ralphpans.nl opgezet. Hij schrijft onder andere:
"Jazeker, dat leest u goed! U kunt kiezen tussen een PvdA burgemeester en een PvdA burgemeester. De voorselectie door de vertrouwenscommissie maakte van de verkiezing al een weinig democratische affaire. Maar als beide kandidaten dan ook nog eens PvdA'ers zijn, dan is het referendum niet eens een fopspeenreferendum, want een fopspeen biedt in ieder geval nog enige troost."
Daar heeft hij gelijk in. Wij hopen dat in Utrecht de pleuris uitbreekt, maar dat zal wel weer niet.

En wij zijn voor de gekozen burgemeester, zodat die uitgerangeerde zakkenvullers gewoon lekker uitgerangeerd blijven en niet als hoofd ener gemeente verder hun zakken kunnen blijven vullen, maar dat had u vast al begrepen.15-09-2007 14.25 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere