Rita Verdonk doet wat Stommeling Jones heeft gezegd

Stommeling Jones als kamerclown
In ons stukje 'Verdonk maakt Rutte gek' beschreven wij wat Rita Verdonk moest doen om Mark Rutte de grootst mogelijke hak te zetten.

Wij schreven onder andere:

"Wij hebben, hoe kan het ook anders, een veel beter idee: Rita Verdonk blijft gewoon in de Tweede Kamer zitten en blijft net zo gewoon lid van de VVD, daar zij immers, verbazingwekkenderwijze, nog steeds niet geroyeerd is. Op alle punten waarmede zij het gewoon eens is, stemt ze met de VVD mee en op alle andere punten niet. In alle interviews blijft zij benadrukken dat zij zich nog steeds VVDster voelt en zich loyaal blijft opstellen ten opzichte van de partij, ondanks het haar aangedane onrecht."
Vanavond gaat Ruggegraatloze Rubberen Rita in het programma Eén Vandaag aankondigen (of ze heeft het al aangekondigd, daar willen we afwezen) dat dat precies is wat zij denkt te gaan doen, zo vernamen wij althans op de radio. Wij moesten er vreselijk om lachen, daar het een fantastische kutstreek is en wij het verzonnen hadden.

Mark Rutte kan nu even nix doen, maar het partijbestuur zit met de gebakken peren, daar men nu moet kiezen tussen het uitvoeren van de motie om Rita Verdonk "voor de VVD te behouden" en het royeren van genoemde Rita Verdonk. Wij vermaken ons kostelijk.

Rita Verdonk is een liegende trut17-09-2007 18.13 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere