Gristenhonden willen televisie censureren

Stommeling Jones
'CDA en CU willen streng mediabeleid', aldus de krant van godsdienstwaanzinnig Nederland.De gristenhonden willen censuur, daar komt het op neer:
"De tijd waarin enkel op zelfregulering door de omroepen werd ingezet waar het gaat om programma's met geweld en seks, is wat Atsma betreft voorbij. ,,De overheid mag best normerend zijn.''"
Neen, lul de behanger, dat mag de overheid godverdomme helemaal niet. De overheid heeft te zorgen voor de faciliteiten waardoor wij een beetje leuk kunnen leven en de overheid heeft zich niet met onze privézaken te bemoeien. Duidelijk, eikel? Duidelijk.

Fijns.

"Dat er sprake zou zijn van betutteling, wijst de CDA'er van de hand. ,,Normerend is niet hetzelfde als censurerend.''"
Natuurlijk is er sprake van betutteling en natuurlijk wil hij censuur. CDAjer zijn is echter hetzelfde als leugenaar zijn, vandaar zijn duidelijke leugens.

Overigens zijn wij nog steeds voor het opheffen van de staatstelevisie, maar dat is een heel ander verhaal. Tevens vinden wij dat er geen enkele reden is om sex met ks te spellen, maar ook dat is een heel ander verhaal.19-09-2007 19.27 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere