Gore klootzak roept op tot meer fatsoen

Stommeling Jones als kamerclown
Gauwdief, oplichter en bewezen leugenaar Mr.Dr. J.P. Balkenende, beter bekend als Jeepeetje het godsdienstwaanzinnige neostalinistische premiertje schijnt het weer gedaan te hebben.Naar verluidt, want wij hebben het slechts van horen zeggen, wat onvermijdelijk is, daar wij die rotkop in principe wegzappen voor we hem zien en de radio op een andere zender zetten zodra we genoemde piepende luchtballon maar horen, heeft hij wederom opgeroepen tot meer fatsoen.

Hoe haalt hij het godverdomme in zijn godsdienstwaanzinnige bolle harses. De man is leider van een boevenbende waarbij vergeleken de bende van Robin Hood de bende van Robin Hood was. Wacht, dat kan beter. Een dievenbende waarbij vergeleken de bende van Al Capone het leger des Heils was. Zo. Nu klopt ie. Wij zouden eigenlijk eens over onze analogieën moeten nadenken voor we begonnen te schrijven, maar dat is een heel ander verhaal.

Jeepeetje 'hier die loonsverhoging' het onfatsoenlijke premiertje heeft, vermoedelijk om te maskeren dat hij zelf het fatsoen bepaaldelijk niet met de paplepel ingegoten heeft gekregen of het anders met de eerste de beste diarreeaanval (kan ook diarrhoe of zelfs diarrhoea geweest zijn, doch dit terzijde) door de plee heeft gespoeld, van het roepen om meer fatsoen een soort repeterende smeekbede gemaakt, waar wij iedere keer meer bloedgolven van krijgen, die iedere keer langer aanhouden ook. Vroeg of laat krijgen wij er een hartverzakking, klepverstuiking of vliegende rolling van en dat is dan de schuld van die lul. Als wij kinderen hadden, zouden wij ze nu vast opstoken om de voorbereidselen voor de bijbehorende rechtszaak te treffen.

Even tussendoor: in de NRC lazen wij dat het kabinet "ingrijpt tot achter de voordeur". Welnu, als wij ook maar de grote teen van een lid van dit kabinet op ons tuinpad zien, slaan wij het desbetreffende lid van dit kabinet persoonlijk de hersens in, waarbij wij ons zullen beroepen op zelfverdediging en bovendien doen wij aangifte van bedreiging, subsidiair terreinvredebreuk. Dat u het maar even weet. (Noot van uw captain: Stommeling Jones heeft geen tuinpad. Hij huurt ergens een kamer, dachten wij. Bijgaand een foto.)

Zo woont Stommeling Jones
Foto: De woonwerkenslaapkamer van Stommeling Jones

Wij hebben hier weleens eerder gewezen op de misselijkmakende fatsoensrakkerij van deze gore klootzak en bij wijze van dienstverlening zetten wij hier een paar citaatjes dienaangaande op een rij.

Uit Huilenbalkenende:

"De premier wenst 'de burger' aan te spreken met kleuterrijmpjes: "Fatsoen moet je doen.""
Uit 'Balkenende heeft schijt aan de wet':
"Jeepeetje het onfatsoenlijke premiertje heeft duidelijk schijt aan de wet. Zijn uitspraak "Fatsoen moet je doen" geldt kennelijk niet voor hemzelf. Voor zichzelf houdt hij er een andere variant op na: "Fatsoen moet je doen, maar alleen als het je zo uitkomt en dan moet het ook nog eens niet te veel moeite kosten"."
Uit 'Administratieve puinhoop bij Agis, kabinet moet ontslag indienen':
"Het zou Jeepeetje het premiertje sieren als hij nu het enige fatsoenlijke zou doen wat hem nog rest en dat is het indienen van het ontslag van zijn kabinet. Dat gaat dus niet gebeuren, want zijn credo is "fatsoen moet je doen, met een bord voor je kop word je geboren.""
Uit 'Balkenende heeft weer iets te janken':
"Onze vaste columnist heeft er onder de titel Huilenbalkenende al eens op gewezen, dat de fatsoenscampagne van onze gewaardeerde premier gedoemd is, daar de minister-president zelf te vaak laat zien dat hij in de praktijk over zeer dubieuze normen en waarden beschikt. Een lezer heeft ons erop gewezen dat dat zelfs al blijkt uit de leus: "fatsoen moet je doen". "Neen", zei deze beschaafde lezer, "fatsoen moet je hebben.""
Uit 'Commissie Aparte Behandeling moet naam wijzigen':
"Fatsoen moet je hebben (Jeepeetje weet dat niet. Die vindt dat het iets is wat je moet doen, de sukkel) en zo niet, wat dan nog."

Wij hebben slechts een advies aan genoemde bebrilde piepballon en wel het volgende: steek die fatsoenscampagne godverdomme lekker in je reet, onbetrouwbare eikel dat je d'r bent.

Plaatje

(NOOT VAN UW CAPTAIN: Wij hadden het zelf niet beter kunnen formuleren. Wel iets beknopter en netter, maar waarom zouden we?)20-09-2007 17.26 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere