Cpt. Iglo begint boos te worden

Gisteren hebben wij de tweedekamerleden van de voormalige PvdA een mailtje gestuurd (zie 'Cpt. Iglo mailt de voormalige PvdA'). Helaas hebben genoemde tweedekamerleden ons niet goed begrepen, met als gevolg dat we hun nog maar een eposteltje gestuurd hebben.Het luidde als volgt:
"In mijn vorige mailtje schreef ik:

"Aan uw verkiezingsprogramma bent u verplicht het kabinet te laten vallen over het referendum over de Europese Grondwet.

U stelt mij niet teleur als u het niet doet, want ik verwacht niet anders.

Kent u de uitdrukking "papa is niet boos, maar papa is wel heel verdrietig"?

Welnu, die is hier niet van toepassing. In dit geval is het meer "papa is niet verdrietig, maar papa is wel verdomd kwaad".

Vooruit, verras mij eens. Laat zien dat je niet de lafbek bent waar ik je voor aanzie. Zorg dat dat referendum er komt of dat het kabinet erover valt. Wees een held. (Of hou je gewoon aan je verkiezingsprogramma)."

Dat heeft u kennelijk niet begrepen. Van een uwer ontving ik een dom mailtje terug dat als volgt luidde:

"Hartelijk dank voor uw bericht. Zoals u wellicht weet, is de Tweede Kamerfractie op dit moment in overleg. Het is zeer zeker geen makkelijke discussie. Uw mailtje en honderden anderen onderstrepen dat. "

Wat een gelul. Ik heb daar dan ook op gereageerd met: "Het is een ontzettend makkelijke discussie: de PvdA is aan zijn verkiezingsprogramma verplicht een referendum te laten houden.

Probeer het niet moeilijker voor te stellen dan het is.

Duidelijk? Duidelijk."

Daar valt niets aan te begrijpen. Gewoon uit je hoofd leren en toepassen, dan lullen we verder nergens meer over.

Met boze groet,

Cpt. Iglo

P.S. Als meneer Wolfsen tussentijds de kamer verlaat om (via een schijnreferendum, doch dit terzijde) burgemeester van Utrecht te worden, is hij een nog grotere kiezersbedrieger dan de rest, maar dat is een heel ander verhaal.
"
Opnieuw heb je er geen reet aan en eigenlijk word je er alleen maar kwader van ook.

25-09-2007 19.56 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere