Meneertje Onfatsoen blijft maar vallen

Hedenavond heeft uw captain weer eens een reactie achtergelaten op NUjij.nl. Het was bij het stukje 'Balkenende bedreigt PvdA?' en de reactie luidde als volgt:
"Natuurlijk heeft Balkenende met opstappen gedreigd. Dat is namelijk verregaand onfatsoenlijk en Jeepeetje is dol op onfatsoenlijk. Wat dat betreft is het verhaal van Jeepeetje het onfatsoenlijke premiertje net het verhaal van Dr. Jekyll en Mr Hyde, mutatis mutandis.

In het openbaar de man van "normen en waarden", in werkelijkheid "Meneertje Onfatsoen".

Wacht, klopt niet. Dat kan beter. Hij probeert de man van "normen en waarden" te zijn, maar iedereen kan zien dat hij "Meneertje Onfatsoen" is.

Dus niet zozeer het verhaal van Dr. Jekyll en Mr Hyde als wel het verhaal van Swiebertje. Dr. Jekyll en Mr Hyde is voor volwassenen en staat nog steeds als een huis, terwijl Swiebertje voor kinderen was en de kinderen voor wie het was er al niet eens intrapten.
"
Wij hopen dat wij onze schrijver toch nog eens een keer uit zijn alcoholische coma kunnen krijgen, zodat hij de kinderboekenreeks over Meneertje Onfatsoen daadwerkelijk gestalte kan geven.

Het kan echt niet lang meer duren voordat Jeepeetje het onfatsoenlijke premiertje ook met dit kabinet vierkant op zijn muil gaat en vandaar dat het derde deel in de serie (na 'Meneertje Onfatsoen is een bangepoep' en 'Meneertje Onfatsoen schiet zich in zijn voet) gaat heten 'Meneertje Onfatsoen blijft maar vallen'.25-09-2007 22.59 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere