Cpt. Iglo wordt boos

Uw captain heeft tot twee keer toe geprobeerd de tweedekamerleden van de voormalige PvdA duidelijk te maken dat hij doorhad dat ze voormalige PvdA kiezersbedrog aan het plegen is met betrekking tot het nieuwe referendum tegen de Europese Grondwet (zie 'Cpt. Iglo begint boos te worden').

De tweedekamerleden hebben hem niet alleen niet begrepen, maar ook nog zijn epostadres doorgegeven aan 'Publieksvoorlichting PvdA'. Het gevolg daarvan is dat uw captain ongevraagd een epostel van niet geringe omvang ontving, waarin 'Publieksvoorlichting PvdA' probeerde het kiezersbedrog van deze stervende partij goed te praten. Een uitgebreid lulverhaal met kutsmoezen dus. Omdat wij het beste met onze lezers voor hebben, citeren wij het volledig, met uitzondering van de irrelevante passages:

"Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bericht over het nieuwe Europese verdrag. Op dit moment krijgen we erg veel reacties binnen waardoor we helaas niet in staat zijn iedereen van een op maat gesneden antwoord te voorzien. Omdat wij het belangrijk vinden dat u snel een reactie ontvangt, stuur ik u argumenten op basis waarvan de Tweede Kamerfractie haar besluit genomen heeft.

[ ... IRRELEVANTE PASSAGES GESCHRAPT ...]

Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

S. Badal Afdeling Voorlichting
Plein 2 | Postbus 20018 | 2500 EA Den Haag
Partij van de Arbeid |
"

Natuurlijk heeft uw captain hier onmiddellijk op gereageerd en wel als volgt:
"Rot op met je flauwekul.

De PvdA pleegt kiezersbedrog, hoe je het ook wendt of keert.

Geen discussie over mogelijk.

Met boze groet,

Cpt. Iglo"

Misschien moesten we toch maar eens ergens wat ruiten gaan ingooien, want mailen helpt kennelijk niet.

26-09-2007 19.44 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere