De Pvdafractie, de hondelulle van de week

In verband met het kiezersbedrog door de voormalige PvdA met betrekking tot het referendum tegen de Europese Grondwet hebben wij even met de gedachte gespeeld om alle drieëndertig kamerleden van die stervende partij individueel aan de schandpaal te nagelen als kiezersbedrieger en we waren er zelfs al aan begonnen ook.

Toen realiseerden wij ons echter dat wij bezig waren onze energie verkeerd te besteden, zodat het bij die twee fotootjes (Jacques 'vergeleken bij mij is Wouter Bos geen draaikont' Tichelaar en Paul 'wel een grote bek, maar niet als het erop aankomt' Kalma) zal blijven. In plaats van al die kiezersbedriegers individueel in het zonnetje te zetten, roepen wij bij dezen de leden der tweedekamerfractie van de voormalige PvdA uit tot hondelulle van de week.

Je hebt er verder nix aan, maar het moest wel even gebeuren.26-09-2007 22.36 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere