Diederik Samsom probeert zich er uit te lullen

Het is nog niet tot alle tweedekamerleden der voormalige PvdA doorgedrongen dat hun kiezersbedrog in verband met het referendum tegen de Europese Grondwet hun kiezers in het verkeerde keelgat geschoten is.

Op Zwamneus.punt.nl heeft iemand, misschien meneer of mevrouw Zwamneus zelf wel, de moeite genomen het antwoord van kamerlid Diederik Samsom op een mail van een bedrogen kiezer af te drukken. U kunt het lezen in het stukje 'Diederik Samson mailt naar kiezer'. Uw captain heeft ter plekke als volgt gereageerd:

""Oh, dus het is de schuld van de kiezer dat de PvdA de kluit belazert, omdat de kiezer de PvdA niet aan de absolute meerderheid geholpen heeft. Neen, nou snap ik het.

Dat hele gedoe rond het ontslagrecht is trouwens boerenbedrog, maar dat zal Diederik 'ik wil met mijn reet op het pluche blijven zitten' Samson dan ook wel anders zien.

Zie 'Toneelstuk voor kabinet en partij'"

Natuurlijk hebben wij 'de heer' Samsom per epost op de hoogte gesteld van bovenstaande reactie. Aangezien wij hem weleens eerder een eposteltje gestuurd hebben, zou het zomaar kunnen dat hij de 'Visstick' was die meende ons te moeten uitschelden (zie 'Een in de wiek geschoten kamerlid der PvdA?'). Als je dom genoeg bent om te denken dat dit kiezersbedrog nog uit te leggen valt, ben je per slot van rekening ook dom genoeg om te gaan schelden, niet dan? Het kan ook zijn dat hij ons al in zijn spamfiltertje heeft opgenomen en dan was die 'Visstick' iemand anders. En wat dan nog?

27-09-2007 22.47 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere