Laat die bolle geen koning worden

Uw captain kon het weer eens niet laten en heeft toen gereageerd op NUjij.nl bij het stukje 'Onze democratie perfect? Ik dacht het niet!'. Bij de gedachte dat Nederland een democratie zou zijn barst uw captain al in hoongelach uit, dus zijn reactie luidde als volgt:
""Onze democratie perfect? Ik dacht het niet!"

"Onze democratie"? Nederland heeft helemaal geen democratie. Alleen de tweede kamer en de gemeenteraad worden rechtstreex gekozen.

De regering, de burgemeesters, de commissarissen der Koningin en allerhande andere incompetente klootzakken worden aangewezen.

De eerste kamer wordt indirect 'gekozen' door de provinciale staten, die elke keer weer (ieder jaar, iedere maand, iedere eeuw?) ongemerkt gekozen blijken te zijn en niets voorstellen, behalve een behoorlijke kostenpost.

Ons staatshoofd is een bejaard zeikwijf, dat alleen maar staatshoofd heeft kunnen worden dankzij het feit dat haar ouders en grootmoeder het land in de steek gelaten hebben toen het er op aankwam.

Niemand heeft ooit op haar gestemd, noch op haar voorouders.

Op haar zoon, de bolle Willem 'waar zijn die hockeymeisjes nou?' Alexander, zal ook nooit iemand stemmen. Met een beetje geluk en een hoop fantasie breekt de democratische revolutie uit voor die eikel koning kan worden.

Wist u trouwens dat zijn doctoraalscriptie zo ver beneden de maat was dat hij nooit gepubliceerd is?

Als die bolle koning wordt, worden wij dus geregeerd door iemand die cum fraude is afgestudeerd. Leve de 'democratie'. Jottem.
"


29-09-2007 01.43 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere