Puberlog vreest daling aantal bezoekers

Een computer of compjoeter
'Geenstijl weer op zwarte lijst', aldus het eens zo succesvolle puberlog Geenstijl. Het is een boos en ook wel een beetje een zielig stukje, gericht tegen ene Jeroen Vroemen:
"Hallo Jeroen Vroemen (Wegens "Hidden" hier de De Sliep Uit Mirror) van Email Systems Nederland. Dus jij bent die paarsbebroekte lamlul, die Nederland weer aan het werk denkt te krijgen door bedrijven een filter aan te bieden. Beetje met een zwarte lijst de boer op, en als WebDominee 2.0 nog trots op je werk zijn ook. Dus jij bent die Groenteman die denkt te weten wat hardwerkende burgers tijdens kantooruren wel en niet mogen zien op hun computerscherm."
Waarom een puberlog zich boos zou maken over wat "hardwerkende burgers tijdens kantooruren wel en niet mogen zien op hun computerscherm", ontgaat ons even, hoewel wij van onze contacten in het onderwijs wel gehoord hebben dat de meeste pubers überhaupt geen belangstelling voor Geenstijl hebben.

Misschien wil Geenstijl hiermede de indruk wekken dat "hardwerkende burgers" de nieuwe doelgroep zijn. Ook dat is een beetje zielig, daar "hardwerkende burgers tijdens kantooruren wel" iets beters te doen hebben dan Geenstijl te bezoeken. De reactie van Geenstijl is overigens slechts prepuberaal te noemen. Een basisschoolleerling uit groep zes zou het ze al verbeteren:

"Nou, Jeroen de heldhaftige FilterMan. Dan filteren wij toch gewoon even terug? Eens kijken of al die pizza's, leesmappen, blije dozen, abonnementen, reisgidsen en ringtones door zijn eigen Email Systeem komen. Veel plezier met filteren Jeroen. Poep aan je schoen."
Een beetje systeembeheerder heeft Jeroen Vroemen trouwens niet eens nodig, want die blokkeert gewoon de hele site, maar dat is een heel ander verhaal.

04-10-2007 06.31 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere