Gristenhonden willen winkels sluiten

Stommeling Jones
Er is geen enkele fatsoenlijke reden te verzinnen waarom Nederland geen zeuvendaagsevierentwintiguurseconomie zou kunnen zijn.Mensen die in de nacht of in het weekeinde willen werken moeten beter betaald krijgen, omdat ze op klotetijden werken en daarmee is de kous wel af.

Maar neen. De gristenhonden vinden het namelijk best dat de lonen laag zijn en dat de werknemer, de arbeider en de slaaf genaaid worden waar ze bij staan, maar niet dat ze op zondag werken. Dat mag namelijk niet van de gristenhonden, die daarbij de bijbel verkeerd interpreteren, wat ze niet doorhebben, doordat ze namelijk de bijbel verkeerd interpreteren.

Wij weten beter, want wij weten dat er geen god bestaat en de God (hoofdletter wegens eigennaam) van de gristenhonden dus ook niet (pauze, wachten op bliksemschicht. Bliksemschicht: geen. Verder derhalve). Wij hebben een schijthekel aan koopzondagen en wij vertonen ons er nooit. Wij hebben echter een nog grotere hekel aan gesloten winkels en de dag of het tijdstip maken ons dan niet uit.

Wij zijn nu dan ook ongelofelijk kwaad, aangezien de gristenhonden van de CHU, het CDA en de PVDA besloten hebben dat er nog meer winkels op zondag gesloten moeten zijn. Rot godverdomme een eind op. Wij werken ons hier het leplazerus om een paar centen te verdienen, dan zullen we die toch godverdegodver in het weekeinde wel een keer moeten kunnen uitgeven niet? Sparen zit er dankzij diezelfde belastinggeile gristenhonden sowieso al niet meer in.

'Kabinet: minder koopzondagen'. Lees voor "Kabinet": kankerteringtyfusklotegristenhonden. De lead van het stukje luidt:

"Gemeenten moeten duidelijker gaan omschrijven waarom de winkels op zondag open mogen zijn. Ook kunnen inwoners en winkeliers straks in beroep gaan tegen het besluit."
Laat gemeenten godverdomme eens duidelijker gaan omschrijven waarom heel Nederland tussen zaterdagmiddag vijf uur en maandagochtend negen uur (als je mazzel hebt, want het kan ook 13.00 uur zijn) gesloten moet wezen. Dat slaat namelijk helemaal nergens op.
"Sinds de Winkeltijdenwet uit 1996 krijgt elke gemeente maximaal twaalf koopzondagen per jaar. Gemeenten met een toeristisch gebied mogen de winkels vaker openhouden. 157 van de 443 gemeenten maken hiervan gebruik."
Dan deugt die winkeltijdenwet niet. Wij EISEN minimaal tweeënvijftig koopzondagen per jaar en in schrikkeljaren drieënvijftig. Bovendien eisen wij nieuwe verkiezingen, waarbij partijen die van de godsdienstwaanzin hun bestaansrecht gemaakt hebben niet meer mogen meedoen.

06-10-2007 00.08 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere