Nujij.nl neemt zelfverklaarde pedofiel opnieuw in bescherming

StommelingJones
Enige tijd geleden schreef uw en onze captain het stukje 'Zelfverklaarde pedofiel gesteund door NUjij.nl' en enige tijd later verscheen 'NUjij.nl laat reacties verdwijnen'.

De genoemde zelfverklaarde pedofiel heeft inmiddels zijn gebruikersnaam opnieuw veranderd (hij is ooit begonnen als 'Sietse', noemde zich later 'Pupil' en 'Fledopiel'), en wel in 'BL-er'. Onder die naam heeft hij een aantal reacties geplaatst bij het stukje 'Pedojaagster opnieuw veroordeeld'.

Iemand die zich 'Achtuur' noemt, heeft vervolgens gereageerd op genoemde Fledopiel/Sietse/Pupil/BL-er en dat mocht kennelijk niet van de hondelulle van Nujij.nl, want zijn als nummer 23 geplaatste reactie is weggecensureerd. Achtuur heeft hieromtrent contact met ons opgenomen en ons medegedeeld dat ook hij door de redactie is weggecensureerd: hij is gebannen. Gelukkig wist hij zich nog wel te herinneren wat hij ongeveer gepost had en dat was zoiets:

"@Fledopiel: Ik hoop dat een van je pupillen je een keer je ballen zo hard door je strot trapt dat ze tegen de muur uiteenspatten."
Of woorden van gelijke strekking. Hieruit concluderen wij dat Achtuur een van onze lezers zou kunnen zijn, daar wijzelf in 'Fledopiel, de pedofiele voetbaltrainer?' opmerkten:
"Het had onze trainer niet moeten zijn, want we hadden hem gegarandeerd zijn ballen door zijn strot getrapt."
Natuurlijk kan Achtuur het ook zelf verzonnen hebben, want het ligt nogal voor de hand.

Wij vragen ons nu in gemoede af, waarom de hondelulle van Nujij.nl er zo op gespitst zijn eerdergenoemde zelfverklaarde pedofiel in bescherming te nemen. Als Achtuur nou nog een bedreiging had geuit. Maar goed. Wij blijven het in de gaten houden en Achtuur heeft zich alweer opnieuw laten registreren, zo liet hij ons weten.11-10-2007 18.43 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere