Foppe de Haan wordt de nieuwe bondscoach

Stommeling Jones
In opdracht van uw en onze captain vinden wij Marco van Basten briljant, maar wij zijn desondanks niet helemaal achterlijk.

Toen wij dan ook tijdens de wedstrijd tegen Slovenië de spreekkoren hoorden roepen om Foppe de Haan als vervanger van Marco van Basten (en men riep niet echt "Foppe de Haan als vervanger van Marco van Basten", want voordat je het dan als spreekkorende of koorsprekende tribune eens bent over de melodie is de wedstrijd al een uur afgelopen, dus dat schiet niet op), zijn wij onmiddellijk een rondje gaan bellen en raajeenswat: het is geen loos gerucht, noch een loos spreekkoor.

Mocht het Nederlands Elftal (of het Nederlands elftal, zoals sommige mensen zeggen) zich daadwerkelijk plaatsen voor het komende EK, dan wordt Marco van Basten (al dan niet vriendelijk) bedankt voor bewezen diensten en gaat Foppe de Haan het elftal coachen op het eindtournooi (kan ook eindtoernooi wezen).

Uw en onze captain is enerzijds woest, maar heeft Foppe de Haan toevallig nog net iets hoger zitten dan Marco van Basten, dus kan met deze oplossing, waarbij Marco van Basten de hele zomer vrijaf heeft om zich op zijn nieuwe klus bij Ajax (moet hij volgens uw en onze captain niet aan beginnen, maar staat volgens onze bronnen ook al vast, hoewel de contracten volgens sommigen nog niet getekend zijn) voor te bereiden.

Helaas hebben al onze bronnen ons verboden hun namen als bron te geven, op straffe van ons nooit meer wat vertellen, en ons bovendien bezworen dat ze desgevraagd alles zullen ontkennen. Voor zover u weet, kletsen wij dus gewoon uit onze nek. Wij hebben geen poot om op te staan. Wat wij hier wel kunnen en mogen zeggen, is dat Hugo Borst, Youri Mulder, Johan Cruijff, Michel Platini en Guus Hiddink niet in onze telefoonklapper staan, dus die staan hier wat ons betreft buiten.17-10-2007 22.42 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere