Internetdemonstratie tegen kabinet Balkenende geflopt

Het leek zo'n goed idee, een grote internetdemonstratie tegen het huidige kabinet Balkenende. Iets meer dan twee weken geleden kondigden wij hem aan in ons stukje 'Cpt. Iglo zoekt stemmen op nujij.nl' (en nu niet gaan zeuren dat 'demonstratie' een vrouwelijk woord is, want dat onderscheid bestaat alleen nog in België).

Gisteravond om 19.00 uur hebben wij onze oproep aanlijn gezet: 'Het huidige kabinet Balkenende moet NU oprotten'. Als snel hadden wij meer dan tien stemmen binnen, maar die waren allemaal van onszelf en onze redactie, dus daar waren wij niet van onder de indruk. Toen begon het heel even te lopen, maar helaas: de teller is voorlopig blijven steken op 27 stemmen.

Op dat moment had het desbetreffende stukje al bij de best gewaardeerde stukjes moeten staan, maar u raadt het al: daar stond het niet. Wij kunnen ons niet voorstellen dat er zo veel Balkenendefans hebben zitten NUnieten en gaan er dus maar weer van uit dat de redactie van NUjij.nl weer eens heeft ingegrepen. Het stemsysteem op NUjij.nl zal dus ook wel nooit transparant gemaakt worden, want dan gaat zoiets opvallen.

Wat ons betreft moet het huidige neostalinistische godsdienstwaanzinnige kabinet van J.P. Kreukel nog steeds zo snel mogelijk opsodemieteren. Dat dan weer wel.27-10-2007 12.03 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere