Schaamteloze fraude door witheet.com

Een computer of compjoeter
Tot nog toe hebben wij, voor zover wij ons kunnen herinneren, nog nooit een woord vuil gemaakt aan de abjecte webzijde die zich 'witheet.com' noemt.

De laatste dagen valt ons echter op dat de maker van witheet.com op NUjij.nl een publiciteitsoffensief heeft ingezet dat zijn weerga niet kent. Op dit moment (zondagmiddag 28 oktober, 15.09 uur) staan er bijvoorbeeld weer twee stukjes van witheet.com tegelijk in de kolom 'Best gewaardeerd'.

Wij hebben beide stukjes even bekeken en kunnen u mededelen dat 'Een man tegen de staat' een veel te lang stuk is over de reeds lang afgesloten affaire Fred Spijkers en dat 'Enschede doden door AP-23 mijnen?' een, eveneens veel te lang, onzinstuk is betreffende het vuurwerkongeluk in Enschede van een paar jaar geleden. Dat er op beide stukken veel wordt doorgeklikt, kunnen en willen wij nog best geloven. Dat er op beide stukken werkelijk zo veel gestemd is (respectievelijk 36 en 43 keer) wil er bij ons niet in.

Wij verdenken de maker van witheet.com er dan ook van dat hij al die stemmen zelf heeft uitgebracht. Zo. Nu weet u het. Wij denken trouwens ook dat de link die wij naar dit stukje gaan aanbrengen op NUjij.nl vrij snel zal zijn weggenuniet. Door de maker van witheet.com, inderdaad.

[TOEVOEGING] Onze link is nu (16.01) nog niet weggenuniet. Tevens heeft een van de respondenten gereageerd met de mededeling dat hij nix met witheet.com te maken heeft. Wij geloven hem. Wij verdenken de maker van witheet.com er nu dan ook van dat hij het merendeel van al die stemmen zelf heeft uitgebracht. Zo zijn wij nu eenmaal.28-10-2007 15.05 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere