De grootste trekkers

Een computer of compjoeter
In onze statistieken hebben wij gezien dat wij tot het moment waarop wij keken reeds 20892 bezoekers rechtstreex te danken hadden gehad aan NUjij.nl. Dat vinden wij best aardig.

Volgens onze gegevens stonden 'Kots op Nederland heeft een nieuw logo' met 1951 en 'De week van de aanfluiting: Beatrix mag blijven stelen' met 1783 doorklikkers in dier voege aan kop. (NUjij.nl noemt overigens andere aantallen doorklikkers, maar daar kunnen ze nu eenmaal nix nog niet eens klokkijken, dus onze getallen zijn correct).

Uw en onze captain wilde graag weten of wij een toptien zouden kunnen vaststellen van door uw en onze captain op NUjij.nl geplaatste publiekstrekkers en dat zouden wij best kunnen, wisten wij. Bij dezen:

  1. 'Kots op Nederland heeft een nieuw logo'
  2. 'De week van de aanfluiting: Beatrix mag blijven stelen'
  3. 'Lachen met Ajax'
Zoals u ziet bestaat onze top tien uit slechts drie titels. Aan de laatste titel, op dit moment 75 dagen geleden geplaatst, hebben wij al minder dan 1000 extra bezoekers te danken (volgens NUjij.nl), wat neerkomt op, naar boven afgerond, nog geen twintig per dag.

Wel kwamen wij bij het zoeken nog minimaal een stukje tegen waarin ook naar onze webzijde werd verwezen, goed voor een totaal van meer dan 1200, maar dat was niet geplaatst door uw en onze captain, dus dat mochten wij niet meetellen.

Wij hebben eigenmachtig besloten dat verder kijken geen zin had, omdat wij daar geen zin meer in hadden. Spectaculaire trekkers konden er toch niet meer tussen zitten en onze conclusie stond al vast: door alle stukjes consequent door te plaatsen op NUjij.nl krijgen wij per stukje gemiddeld een paar extra kijkers per dag en soms zit er een klapper tussen. Als de redactie van NUjij.nl niet zo vaak potentiële klappers zou wegcensureren, was de totaalopbrengst tot nog toe hoger geweest, maar desondanks vinden wij dat stug doorploegen ook blijkt te lonen. Ook dit stukje wordt derhalve doorgeplaatst. Alles voor de bezoekerstotalen, nietwaar? Luidt het gezegde niet: "Bezoekerstotalen of de kat zijn kut, daar doe je het voor!"? (Neen, want dat hebben we net verzonnen, doch dit terzijde).30-10-2007 21.18 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere