Jaarlijkse schoonmaak internet

Zoals u misschien weet, wordt het Internet ieder jaar voor 24 uur gesloten zodat we in staat zijn het schoon te maken.Tijdens deze schoonmaakwerkzaamheden worden onbestelbare e-mailtjes verwijderd, evenals inactieve webpagina's, gopher sites en ftp adressen. Het Internet wordt hierdoor sneller en werkt beter.

De schoonmaakwerkzaamheden zullen dit jaar plaatsvinden van 20 december 12:01 GMT tot en met 21 december 12.00 uur. Tijdens deze 24 uur zal een zeer krachtige meertalige Japanse machine (Toshiba ML-2274) Internet-robotjes over het gehele Internet sturen en alle data vernietigen die het tegenkomt.

Om te voorkomen dat waardevolle informatie die u op het Internet heeft staan verloren gaat, raden wij u aan het volgende te doen:
1. Verbreek uw internetverbinding.
2. Sluit uw modem af.
3. Zorg ervoor dat uw harde schijf niet in verbinding staat met het Internet.
4. Maak geen verbinding meer met het Internet tot de schoonmaakwerkzaamheden zijn voltooid.
5. Plaats geen magnetrons of mobiele telefoons in een straal van twee meter van uw computer of uw modem.
6. Draag geen nylon in een straal van 2 meter van uw computer of uw modem in verband met (mogelijke) electrische ontladingen.

Wij begrijpen dat u ongemak ondervindt van deze maatregelen. Hiervoor bieden wij u onze excuses aan. We zijn er echter van overtuigd dat de voordelen van deze schoonmaakwerkzaamheden (grotere snelheid, meer effectiviteit) ruimschoots opwegen tegen dit tijdelijke ongemak. Aangezien het aantal Internetgebruikers het afgelopen jaar gigantisch is toegenomen, vragen wij uw hulp. Wij zouden u zeer erkentelijk zijn als u dit bericht wilt doorsturen aan mensen die volgens u nog niet op de hoogte zijn van de aankomende Internetschoonmaak.

Dank u voor uw medewerking,

Internet Management Team


Ingestuurd door een lezer, voor het laatst bijgewerkt op 17 maart 2009

02-11-2007 06.13 | Door: Stagiaire

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere