Bewijs voor DNA in huurauto McCanns

StommelingJones
Met 'Politie vindt bloed in auto ouders McCann' waren wij de eersten in het Nederlandse en het Belgische taalgebied (twee geheel verschillende taalgebieden, zoals u weet, maar dat is hier niet ter zake, dus dit terzijde) die daar iets over zeiden.Je hebt er verder nix aan, maar sindsdien zijn wij wel geconditioneerd geraakt op de woorden DNA, huurauto en McCann in één zin. Het is weer raak, dit keer bij de Gazet van Antwerpen, die zegt:
"02/11 "Bewijs voor DNA in huurauto McCanns"

Nieuwe analyseresultaten van een Brits laboratorium hebben uitgewezen dat er wel degelijk DNA van Maddie aanwezig was in de huurauto van de McCanns. De Portugese wagen werd pas 25 dagen na de verdwijning van Maddie gehuurd. Dat meldt de Britse krant Evening Standard vrijdag.

Volgens de krant zijn de resultaten van de tweede serie tests overgemaakt aan de Portugese politie. Evening Standard meldt verder dat de lichaamsvloeistoffen die in de koffer van de wagen werden teruggevonden, afkomstig zijn van een lijk.

Gerry en Kate McCann blijven intussen hun onschuld uitschreeuwen. Ze blijven bij hun versie van het verhaal, waarin Madeleine werd ontvoerd uit hun appartement in Praia de Luz terwijl ze verderop aan het dineren waren.

Volgens hen is het DNA in de koffer van de wagen afkomstig van de kleren en dekens van het meisje. Volgens de Evening Standard is de hoeveelheid DNA die dit keer werd gevonden te groot om op die manier te worden verklaard.

De woordvoerder van de McCanns weigert voorlopig te reageren op de nieuwe informatie.
"
Voor wat het waard is.

03-11-2007 01.28 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere