Herman de Vreselijke, nog zieliger dan dbos

Wij hebben er al een aantal keren op gewezen dat het stemsysteem op NUjij.nl niet deugt. Bovendien hebben wij al vele malen gezegd dat het concept van NUjij.nl ("de lezer als redactie") ook niet deugt.

Wat deugt er dan wel aan NUjij.nl? Weinig. Maar volgens onze statistieken hebben wij tot nog toe 21541 bezoekers binnengekregen via NUjij.nl en dat deugt volgens ons wel.

Natuurlijk hebben wij onze (tamelijk flauwe, maar het is een beetje een slappe tijd en nog zondagmiddag ook, dus toen hadden we hem al geplaatst voor we er erg in hadden) grap met 'Kinderporno of sex met beesten?' ook doorgeplaatst op NUjij.nl. Ene 'Arminius the Terrible' ('Herman de Vreselijke' dus) voelde zich geroepen daar op te reageren, op enigszins chagrijnige wijze. Nu kunnen wij ook best chagrijnig zijn (het is een beetje een slappe tijd en nog zondagmiddag ook, dus dan ben je chagrijnig voor je er erg in hebt), dus wij dienden genoemde Herman als volgt van repliek:

"Jazeker. Sex sells, weet je wel. En scoren met je eigen materiaal is nu eenmaal een stuk leuker dan het rondpompen van Youtubefilmpjes, stukjes uit het AD of van De Pers, om maar eens iets te noemen. Wedden trouwen [haastige spelfout, sorry. C.I.] dat je alweer op NUniet geklikt hebt?"
Wij plaatsen vooral skakels naar onze eigen webwerf, moet u weten, zulks in tegenstelling tot H. de Vreselijke, die zich vooral bezig houdt met "het rondpompen van Youtubefilmpjes, stukjes uit het AD of van De Pers". Daarom zeiden wij dat ook.

Een kort onderzoekje heeft ons geleerd dat H. de V. zich ook bezighoudt met het beminklikken van iedere scheet die wij op NUjij.nl laten. Wij hebben het gevoel dat hij dat doet sinds ons stukje 'Zielige NUjij-gebruiker jaloers op 'plastak''. Waarom weten wij niet.

Of het moest de kift wezen natuurlijk. Wij hebben zijn profiel er eens bijgepakt en dat vergeleken met het onze. En wat blijkt? Kleine Herman heeft weliswaar vierenhalve ster, tegen onze vier, maar op het moment van vergelijken hadden wij 14006 klikken (of "clicks" zoals ze het daar noemen) ontvangen en hij slechts 5847. Wij krijgen verder de indruk dat Arminimum the Terminal nogal veel tijd doorbrengt op NUjij.nl en dan steekt het natuurlijk dat er veel minder mensen op zijn bijdragen doorklikken dan op de onze.

Wij wensen Arminimum the Pathetic (Herman de Zielepoot of Zielige Herman, u mag kiezen) veel genoegen met het beminklikken van onze bijdragen en hopen dat het zijn genezingsproces bespoedigt.11-11-2007 15.10 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere