Spelen met Strips 23 t/m 25 november 2007

Wij kunnen ons niet herinneren ons ooit opgegeven te hebben voor de mailinglist van de Oost Nederlandse Stripboekenbeurs te Zwolle, maar we kunnen ook niet garanderen dat Stommeling Jones dat niet met zijn zatte kop namens ons heeft gedaan. Hoe het ook zij, wij ontvingen onderstaand persbericht:
"Spelen met Strips 23 t/m 25 november 2007.

In het weekend van 23, 24 en 25 november vind er in de IJsselhallen te Zwolle, het door Libéma georganiseerde Spellenspektakel plaats.
De plek waar iedere Spelfanaat zich kan verheugen op de nieuwste Spellen, Tournooien, Demonstraties en Workshops. Dit maal zal er naast het Spellenspektakel ook een Stripboekenbeurs gehouden worden. Deze zal worden verzorgd door Stichting O.N.S. en vindt plaatst in dezelfde ruimte als het Spellenspektakel.

De samenwerking is tot stand gekomen doordat beide organisaties één en het zelfde motto hebben.
Mensen te motiveren om eens gezellig het spelbord te pakken, in plaats van een spelcomputer, een stripboek te lezen, in plaats van een film te kijken. Oftewel beide organisaties hebben het motto : Zonder stekker!

Wat is er straks te vinden op deze Stripboekenbeurs?

Verkoop:
40 Kramen met Stripboeken en soortgelijke artikelen. Hier kunt u uw hart ophalen aan oude en nieuwe uitgaves van diverse Striphelden, zoals bijvoorbeeld : Asterix en Obelix, Suske en Wiske, Donald Duck, Storm, Bob Evers etc. Maar ook Comics krijgen hun plekje, met Comics van onder andere: DareDevil, Spiderman, Batman etc. Ook fan artikelen krijgen hun plek bij één van de verkoop punten.

Uitgeverijen:
Diverse uitgevers die hun nieuwste uitgaves presenteren. De volgende uitgeverijen zullen aanwezig zijn: Uitgeverij Boumaar ( o.a. Bob Evers , J. Jones, Bud Broadway, Geheim van de Tijd ) Don Lawrence Collection ( o.a. Storm, Trigië, Marvelman ) Silvester Strips ( o.a. Hara Kiwi, Oktoknopie, Kaasheld, Het Felix Flux Museum )

Tekenaars:
Bekende tekenaars komen signeren en tekenen waaronder :
Romano Molenaar, Jorg de Vos (Storm)
Martin Lodewijk (Agent 327, Storm)
Dick Heins (Baldo, Napoleon)
Hans van Ouderaarde, Frank Jonker (Bob Evers)
Martin Brinkman (Lil Devil)
Meinder Buynink(Kwak)
Lectrr (Hara Kiwi)
Lamelos (Kaasheld)
Gerard Leever (Oktoknopie, Het Felix Flux Museum)

Manga Workshop:
David Verheijen zal meerdere malen per dag een Manga Workshop geven voor kinderen. Hier kunnen kinderen leren hoe zij de bekende Japanse Manga figuurtjes moeten tekenen. De Manga Workshop duurt ongeveer een uur.

Veiling:
Ook zal er een veiling gehouden worden, met diverse strip gerelateerde items. De veiling lijst is te vinden op de website van de O.N.S.:
www.oostnederlandsestripboekenbeurs.nl

Waar in de: IJsselhallen?
(noot: de opmaak van deze kop is niet van ons. C.I.)
Het Spellenspektakel en Stripboekenbeurs (Stichting O.N.S.) worden in één en dezelfde ruimte gehouden. Dat betekent geen aparte tarieven, of lopen naar een andere ruimte om de Stripboekenbeurs te bezoeken.

Openingstijden:
Beide beurzen zijn op de volgende tijden geopend:
Vrijdag 23 november : 12:00 - 18:00
Zaterdag 24 november : 10:00 - 18:00
Zondag 25 november : 10:00 - 17:00

Wilt u meer weten over het Spellenspektakel, of Stichting Oost Nederlandse Stripboeken beurs. Bezoek dan de volgende websites voor meer informatie en de tarieven: www.spellenspektakel.nl & www.oostnederlandsestripboekenbeurs.nl Of bel met het volgende telefoon nummer : 06-20998811 (tot 22.00 uur) Wij zien u allen graag langskomen op 23-24-25 november.
"
Wij gaan zelf trouwens niet. Wij zitten doorgaans het hele weekeinde stripboeken te lezen, maar de laatste tijd moeten we steeds SuperTux spelen met het dochtertje van onze stagiaire en dat is veel leuker. "Lopelopelopelopelope. Oppasse. Auw."

12-11-2007 20.12 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere