Minister Donner houdt eer aan zichzelf

U had natuurlijk allang begrepen dat de kop 'Minister Donner houdt eer aan zichzelf' aan onze fantasie ontsproten was.Minister Donner blijft gewoon zitten waar hij zat. Deze verminderd toerekeningsvatbare autist heeft namelijk een enorme plaat voor ze harses ("plaat voor ze harses", zo luidt die uitdrukking nu eenmaal, dat kunnen wij ook niet helpen). Hij weet niet eens dat hij fout zit, met andere woorden (gaat trouwens over het ontslagrecht, dit).

Op Radio Oranje hoorden wij vanochtend wel dat hij "emotioneel betrokken" zou zijn bij dit "dossier" (of woorden van gelijke strekking). Dat zou ons verbazen, daar wij er van uitgaan dat de man geen enkele emotie heeft, behalve misschien als hij op zijn fiets gaat zitten nadat iemand het zadel van de zadelpen heeft afgeschroefd. In dat geval verwachten wij een voorzichtig uitgesproken "au". Op zijn hoogst.



20-11-2007 09.10 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.



Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere