Opnieuw censuur op NUjij.nl

Wij hadden op NUjij.nl een link geplaatst naar ons eigen stukje 'Het vrolijke kerstkotsen', waarin wij verwezen naar Aargh's 'Het vrolijke kerstkotsen'.

In de omschrijving, of hoe ze het daar ook noemen, hadden wij gezet:

"De hoofdrol is voor het ranke chinese meisje"
Binnen een paar minuten hadden wij vijf klikken te pakken en binnen nog een minuut was ons stukje geheel van NUjij.nl verdwenen.

Het was niet genuniet, het was gewoon verwijderd. Zonder iets te zeggen halen de hondelulle van NUjij.nl dus bijdragen weg. Wij willen niet pretenderen dat genoemde bijdrage zo belangwekkend was, maar wij vinden het een slechte zaak dat men zo stiekem te werk gaat.

Wij hebben een tweede poging gedaan om 'Het vrolijke kerstkotsen' onder de aandacht te brengen en daarbij hebben wij in de omschrijving gezet:

"Speelt in Münster, dit."
De tweede poging is helaas ook vrij snel verwijderd.

Zou je dan op NUjij.nl gewoon niets mogen plaatsen met een rank chinees meisje in de hoofdrol? Het is toch wat.

[TOEVOEGING:] De redactie van NUjij.nl heeft ons het volgende bericht gestuurd:
"LS,

We hebben wederom het bericht verwijderd, heeft helemaal niets met censuur te maken. De inhoud van de post is niet nieuwswaardig. De volgende keer wordt dit account verwijderd en de toegang tot uw site geblokkeerd.
Betreffende het uitblijven van een reaktie, dat is een fout van ons, excuus.

Met vriendelijke groet,

Redactie NUjij"

Waarmee nog maar eens is aangetoond dat het concept van NUjij.nl niet deugt. Officieel is het: 'de lezer als redacteur', in werkelijkheid blijkt de redactie te bepalen wat er "nieuwswaardig" is. Ons account zal dus eerdaags wel verwijderd worden.

02-12-2007 13.51 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere