Verre verwanten van Joris Linssen

Wij hebben niets tegen Joris Linssen. Wij hebben echter wel iets tegen het programma 'Verre verwanten'. Vanavond zat Joris Linssen in 'Verre verwanten'. Dat werd ergens als volgt aangekondigd:
"Joris Linssen presenteert Hello Goodbye. Daarin ondervraagt hij reizigers op Schiphol over hun internationale avonturen. Maar hoe bereisd zijn zijn voorouders? Waar komen ze vandaan? En vooral: wie is die heel beroemde voorouder van zijn medekandidaat Wendy de Vos, een rasechte Rotterdamse. Die vragen worden beantwoord."
Wij zijn niet geïnteresseerd in de voorouders van Joris Linssen. Wij zijn ook niet geïnteresseerd in de voorouders van de ons onbekende Wendy de Vos, hoe beroemd die ook mogen wezen. Wij zijn nog niet eens geïnteresseerd in onze eigen voorouders, dus waarom zouden we dan gaan kijken naar een lulprogramma over andermans voorouders? Geen idee. Maar onze stagiaire wilde het per se zien en toen zijn wij maar even iets anders gaan doen, daar wij geen zin hadden om mee te kijken en wij in de redactionele recreatieruimte dus even niets te zoeken hadden.

Inmiddels hebben wij vernomen dat het programma afgelopen is en dat er geen reet aan was. Dat zal haar leren.08-12-2007 21.02 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere