De zoveelste gotspe van het kabinet

Stommeling Jones als kamerclown
Het godsdienstwaanzinnige neostalinistische kabinet van dienst is in zijn eerste gotspe helaas niet gestikt. In alle volgende helaas ook niet.

De laatste gristenhondengotspe is ons toegestuurd onder de titel 'Discussie over Europa'. Alleen van deze titel kregen wij al bloedgolven, zoals u zult begrijpen, daar wij nog steeds zitten te wachten op het referendum tegen de Europese Grondwet, dat wij waarschijnlijk wel op onze buik kunnen schrijven. Het werd echter nog erger:

"Staatssecretaris Timmermans (BZ) wil de communicatie over Europa de komende jaren verbeteren. Zo wil hij een permanente dialoog met de Nederlandse bevolking over Europa."
"Een permanente dialoog met de Nederlandse bevolking over Europa." WEL GODVERDEGODVERDEGODVER! Even de mening van de Nederlandse bevolking vragen over de Europese Grondwet is er niet bij en dan wel durven beweren dat je "een permanente dialoog met de Nederlandse bevolking over Europa" wilt. En het is nog niet afgelopen:
"'De discussie over Europa ging de afgelopen tijd alleen maar over de Europese spelregels', zegt Timmermans. Nu er een nieuw Europees verdrag is, wil de staatssecretaris het debat over Europa naar een hoger plan tillen. 'Wat doet Europa, wat gaat goed, wat kan beter? Daarover wil ik een doorgaande dialoog aangaan.'"
"Nu er een nieuw verdrag is, wil de staatssecretaris het debat over Europa naar een hoger plan tillen". "Het debat over Europa"? Welk "debat over Europa"? Er is toch helemaal geen "debat over Europa"? "Europa" wordt ons toch gewoon door de strot gedouwd? Rot een eind op met je "debat over Europa". Bij het gelul van de staatssecretaris hoort ook een webzijde:
"Timmermans roept burgers op mee te discussiëren via de site Nederlandineuropa.nl. Op dit forum kunnen zij ideeën aandragen en suggesties doen om de communicatie over Europa te verbeteren."
Uw en onze captain is even op genoemde webzijde wezen kijken, maar u raadt het al: de reacties worden gemodereerd, dus dat die van uw en onze captain geplaatst wordt, lijkt weinig waarschijnlijk. Die luidde namelijk:
"Steek dat Europa lekker in je reet."
Het stukje 'Discussie over Europa' was trouwens nog niet afgelopen:
"De staatssecretaris doet ook een beroep op het parlement, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld en alle andere belanghebbenden om een actieve rol te spelen.

Timmermans heeft zijn plannen voor Europacommunicatie op 7 december 2007 gepresenteerd in een brief aan de Tweede Kamer."

De Nederlandse burger is volgens de staatssecretaris duidelijk geen belanghebbende, want de Nederlandse burger mag van de staatssecretaris helemaal geen actieve rol spelen. Vandaar dat het referendum waar we recht op hebben niet doorgaat.

Kortom: wij EISEN een MOTIE VAN WANTROUWEN tegen de staatssecretaris en het voltallige gristenhondenkabinet. Wij EISEN NIEUWE VERKIEZINGEN. Wij EISEN DEMOCRATIE.11-12-2007 17.23 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere