Brandwondenstichting vierkant achter reclamespot

Nadat hij zijn stukje 'Deksels' geplaatst had, leek het onze vaste columnist niet meer dan netjes om de brandwondenstichting van dit feit op de hoogte te stellen en uit te nodigen te reageren, middels het volgende epostje:
"Uw reclamespotje ter verkoop van uw branddeken is mij in het verkeerde keelgat geschoten, vandaar dat het ter sprake komt in mijn column 'Deksels', te bekijken op http://home.wxs.nl/~a.kuijk/meningen/archives/2005/10/entry_117.html.

Mocht u willen reageren, dan kan dat in het reactieveld op het I.G.L.O.log ( http://www.opinieleiders.nl/techlog/pivot/entry.php?id=475), of door middel van een epostje.

Met vriendelijke groet,

Arnold Kuijk"

De brandwondenstichting heeft inmiddels gereageerd en blijft vierkant achter het gewraakte spotje staan. De volledige reactie is hier te lezen.

11-10-2005 13.19 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere