Goede bloggers laten GeenStijl links liggen

StommelingJones
Wij volgen GeenStijl alleen nog uit de verte en besteden er slechts aandacht aan als er iets gebeurt waardoor onze indruk dat het met het ooit zo populaire puberlog stevig bergafwaarts gaat gestaafd wordt.

In de vorige zin had best ergens een komma gemogen, doch dit terzijde. Vandaag lazen wij op GeenStijl de volgende kop 'GeenStijl schopt bootcampers de laan uit'. Het bijbehorende stukje gaat over een wedstrijd voor puberloggers die door GeenStijl schijnt te zijn uitgeschreven en waaraan alleen door puberloggers is deelgenomen, met als gevolg dat de honden geen brood lusten van de inzendingen, zoiets.

"We stoppen voortijdig met de blogwedstrijd die je tot vandaag nog na kunt lezen op bootcamp.geenstijl.nl. Daarna wissen we 'm. Niemand had er nog zin in, het ging nergens over en het gebrek aan kwaliteit was zo pijnlijk dat we er zelf niet meer mee geconfronteerd willen worden."
En dat voor een webzijde die het gebrek aan kwaliteit juist zo hoog in het vaandel heeft staan. Sterker nog, het gebrek aan kwaliteit wordt door de overjarige pubers die GeenStijl draaiende houden nog wel eens als USP beschouwd, krijgen wij de indruk. Dan moeten de deelnemende puberloggers er wel echt een potje van gemaakt hebben, dus.

Toen wij wilden doorklikken op de in het stukje opgenomen link, kwamen wij erachter dat de boel al gewist was en dat het stukje al twee dagen geleden gepost was. Waaruit maar weer eens blijkt dat we GeenStijl echt niet volgen. Maar goed, onze conclusie is, dat GeenStijl vermoedelijk het eind van 2008 niet haalt. De wens is de vader van de gedachte. Dat dan weer wel.22-12-2007 14.31 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere