Gekke Geert boos op demente uitkeringstrekster

Stommeling Jones als kamerclown
De deense vlag
In het kader van het kerstfeest houdt de duurste uitkeringstrekster van Nederland ieder jaar een toespraak.Die toespraak schrijft zij niet zelf, maar dat doet Jeepee Kreukel zogenaamd. In werkelijkheid zal het wel een ambtenaar zijn die het doet, of een godsdienstwaanzinnige stagiaire, daar willen we af wezen.

Aangezien de kerstdagen voor ons al erg genoeg zijn zonder dat wij bloedgolven krijgen bij de aanblik van een demente uitkeringstrekster die ons op onze kosten de les zit te lezen, kijken en luisteren wij al jaren niet meer naar genoemde toespraak en ook lezen wij hem niet. Wij hebben wel iets beters te doen.

Geert Wilders niet. En Geert Wilders is een beetje een zeikwijf, dus zoals alle zeikwijven betrekt hij alles wat hij hoort op zichzelf (zie hiervoor ook 'How to Irritate People' met John Cleese, doch dit terzijde) en nu is Gekke Geert erg boos. Hij denkt namelijk dat de desbetreffende uitkeringstrekster het in haar toespraak over hem gehad heeft en dat ze niet positief over hem was. Wij weten niet of hij gelijk heeft, maar wij vinden zijn suggestie om de 'koningin' uit de regering te schoppen wel aardig.

Die suggestie gaat alleen nog niet ver genoeg. Daar de 'koningin' een niet geïntegreerde allochtoonse is, verbaast het ons dat Gekke Geert niet heeft gesuggereerd dat zij teruggeschopt zou moeten worden naar haar vaderland, waar het sowieso wemelt van de prinzen und prinzessinnen in alle soorten en maten, waar er nog best eentje bij kan.

Wij vinden overigens dat een 'staatshoofd', dement of niet, ons niet met zijn of haar godsdienstwaanzinnige denkbeelden zou mogen lastig vallen, ook niet op een godsdienstwaanzinnige feestdag. Op dagen als deze krijgen wij trouwens altijd anarchistische oprispingen, maar dat is een heel ander verhaal. Of we moeten met de kerst niet zoveel vreten, dat kan ook.Plaatje27-12-2007 16.51 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere