Neostalinist wil avondklok voor kinderen

Stommeling Jones als kamerclown
Wij hebben verschillende redenen om Aleid Wolfsen niet te mogen en we hebben haar al eens een neostalinistisch godsdienstwaanzinnig zeikwijf genoemd.

En nu niet gaan zeuren dat het een man zou zijn, want als je zo'n zeikwijf bent, ben je geen man en andersom ook niet. Inmiddels is mevrouw Wolfsen geïnstalleerd als burgemeester van Utrecht. Ze heeft kennelijk niet goed begrepen dat de post van burgemeester in Nederland uitsluitend bestemd is voor uitgerangeerde politici die dan ook gewoon hun schandalig hoge salaris moeten innen en verder hun bek moeten houden.

Aleid heeft dus haar mond open gedaan en het ging al meteen mis. Ze blijkt een avondklok te willen instellen voor kinderen.

"[...] Tijdens de campagne die Wolfsen voerde voor het mislukte burgemeestersreferendum zag hij 's nachts 'op de verkeerde plekken kinderen van 8 of 9 jaar op straat'. Wolfsen wil met de politie afspreken dat zij deze kinderen 'standaard naar huis brengen om te kijken wat daar aan de hand is'. "Hoe jonger kinderen in aanraking komen met de politie, hoe groter de kans op herhaling. Daar moet je dus snel bij zijn." Volgens hem moeten de kinderen 'in de schoolbanken' worden gehouden."
Niet alleen neostalinistisch en godsdienstwaanzinnig maar nog wereldvreemd ook. Kinderen moeten zich 's nachts helemaal niet in de schoolbanken bevinden. Scholen zijn, volkomen terecht, 's nachts gesloten. En alsof de politie niets beters te doen heeft dan kinderen naar huis te brengen om te kijken wat daar aan de hand is. Daar heeft de politie godverdomme helemaal niets mee te maken. De betutteling tot achter de voordeur is kennelijk een hobby van zeikwijf Wolfsen, zoals ook blijkt uit het volgende:
"Wolfsen stelde verder dat hij blij is dat burgemeesters de bevoegdheid krijgen om daders van huiselijk geweld tijdelijk uit huis te halen. "Dat is zeer ingrijpend en lastig en ik zal daar natuurlijk gewetensvol gebruik van maken.""
Bedoeld is ongetwijfeld:
"Dat vind ik hartstikke geinig en als iemand ook maar boe tegen zijn echtgenote durft te roepen, laat ik hem opsluiten. Dat is zeer ingrijpend en lastig en ik verheug me er dan ook enorm op."
Volgens het stukje is de burgermoeder nog meer van plan:
"Een ander speerpunt van de burgervader wordt het handhaven van de openbare orde. Utrechters worden nog meer betrokken bij het vaststellen van de prioriteiten van de politie. Volgens Wolfsen heeft een grote stad als Utrecht ook te maken met georganiseerde en grensoverschrijdende criminaliteit."
De openbare orde moet helemaal geen prioriteit van de politie zijn. Als de politie gewoon de boeven vangt en van de straat houdt, komt het met de openbare orde vanzelf in orde, per slot van rekening. Voor de rest winden wij ons er maar niet te veel over op.Plaatje

02-01-2008 18.32 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere