Zou hij in de bak zitten?

Wij wilden een reactie geven op NUjij.nl, bij een stukje van Robert Engel, getiteld 'Nujij redactie doet raar'.Ten behoeve van die reactie bekeken wij nog eens ons eigen stukje 'Zelfverklaarde pedofiel gesteund door NUjij.nl', omdat wij daarin beschreven hadden waarom uw captain onder zijn eigen naam van NUjij.nl is afgeschopt.

Bij het doorlezen van dat stukje realiseerden wij ons, dat wij al een hele poos niets meer van eerdergenoemde zelfverklaarde pedofiel hadden vernomen. Wij besloten eens te kijken of hij recentelijk op NUjij.nl nog van zich had laten horen. Om te beginnen konden wij hem niet vinden toen wij in het zoekveld rechtsboven op de voorpagina van NUjij.nl de naam Fledopiel intikten, maar dat hadden wij ook niet echt verwacht, daar wij ons konden herinneren dat hij zijn alias al een poosje geleden voor de zoveelste keer veranderd had.

Vandaar dat wij even gekeken hebben in het profiel van Gecensureerd (dat was Stommeling Jones, voordat hij er afgeschopt werd). Via dat profiel kwamen wij terecht bij een stukje waar 'Fledopiel' ook gereageerd had en door op zijn naam te klikken, belandden wij bij zijn profiel. Hij bleek zich inmiddels BL-er te noemen.

Tot ons genoegen blijkt zijn laatste bijdrage op NUjij.nl ongeveer twee maanden oud te zijn. Wij kunnen hier niet echt een verregaande conclusie aan verbinden, maar wij vragen ons nu wel af, of hij misschien in de bak zit (wij menen ons te herinneren dat er de afgelopen maanden hier en daar wat pedofiele voetbaltrainers gearresteerd zijn, maar we kunnen ons vergissen), dan wel de suggestie om onder de trein of het water in te lopen ter harte genomen heeft. Wij weten het niet, maar als wij nu zouden spreken van een kwellende onzekerheid, zouden wij schromelijk overdrijven.04-01-2008 13.31 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere