Emerce, de hondelulle van de week

Omdat wij al een hele poos een hekel hebben aan de firma 'De Heus Response Media', wilden wij graag een reactie plaatsen bij het stukje 'De Telefoongids koopt De Heus Response Media'. 'De Telefoongids' deugt trouwens ook niet, maar dat is een heel ander verhaal.

Wij hadden onze reactie al helemaal uitgetypt, waarbij wij verwezen naar 'De Heus verdonkeremaant kritiek' en 'Hondelulle van De Heus verwijderen reactie Cpt. Iglo'.Plaatje

Toen wij echter onze naam wilden invullen, ging het mis. De hondelulle van Emerce wilden ons verbieden ons te uiten zoals wij dat wensten te doen. Zij deelden ons het volgende mede:

"Het woord 'lul' is niet toegestaan in uw reactie."[[image:emerce3.jpg:De hondelulle van Emerce:center:0]]
WEL GODVERDEGODVER.

Hierop besloten wij onze reactie te wijzigen in:

"Wel godverdegodver. Probeer ik hier een reactie te plaatsen, gaat dat niet wegens de censuur. Zak er dan maar in."
Met een verwijzing naar onderhavig stukje, want wij waren toen al bezig dat te schrijven. Tot ons genoegen bleken wij wel te mogen vloeken van de hondelulle van Emerce (nounou, kan dat wel jongens?) maar toen mochten we onze eigen naam niet gebruiken:
"Naam bevat niet toegestane karakters"
Aldus de volgende melding van Emerce.[[image:emerce4.jpg::center:0]]Toen hadden wij er geen zin meer in. Emerce kan derhalve naar onze reactie fluiten en Emerce wordt bij dezen uitgeroepen tot de hondelulle van de week. En ze zien maar hoe ze er achterkomen, want wij nemen niet de moeite om het ze te gaan vertellen. We blijven niet aan de gang.

15-01-2008 20.14 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere