Koekhappenhapkoekenbakker verdacht van stronthoerplaatsing

Wij hebben een schijthekel aan de monarchie en bij uitbreiding aan de duurste uitkeringstrekster van Nederland en haar familie. Wij hebben ons in het verleden dan ook meermalen op allerminst vleiende wijze over die lui uitgelaten en zullen dat blijven doen zo lang wij daar zin in hebben, of tot de monarchie is afgeschaft, wat wel eens wonderwel zou kunnen blijken samen te vallen, maar daar gaat het nu niet om.

In Waalwijk zit iemand, of zat iemand, dat weten wij niet, want ze hebben hem, of haar, nog niet gevonden, die misschien niet zo'n schijthekel heeft aan de monarchie als wij, maar wel een grotere hekel aan Máxima 'ik kom niet van de pampa dus noem me geen pampaschaap' Zorreguieta.

In 'Excuses aan Máxima na belediging vanuit stadhuis' lezen wij:

"De burgemeester van Waalwijk gaat prinses Máxima zijn excuses aanbieden. "Máxima werd geboren als stronthoer in Buenos Aires", meldde Wikipedia op 1 november 2005 over de prinses. De online encyclopedie was vanuit het stadhuis van de Brabantse gemeente aangepast.

De toegang vanuit het Waalwijkse gemeentehuis werd door de encyclopedie tot vijf keer toe geblokkeerd. De persoon in het gemeentehuis bleef proberen de belediging in de encyclopedie te plaatsen."

Wij denken dan meteen dat die burgemeester nu ook zijn ontslag gaat aanbieden, nadat hij beloofd heeft dat hij het niet weer zal doen, maar uit het stukje krijgen wij de indruk dat de burgemeester ons de indruk wil geven dat hij het om te beginnen al niet gedaan had. Waarom hij er dan zijn excuses voor aanbiedt, ontgaat ons. Te meer daar hij nog niet eens burgemeester van Waalwijk was toen het gebeurde. Waar lullen we dan over?
"Burgemeester Nol Kleijngeld, die ten tijde van de beledigingen overigens nog geen burgemeester van Waalwijk was, stuurt binnenkort per brief zijn excuses aan de uitgescholden prinses. "Ik wil duidelijk maken dat Waalwijk ondanks één onverlaat verder een prima gemeente is. Ik hoop haar te interesseren voor een werkbezoek.""
Aangezien Máxima toch nix nuttigs te doen heeft, kan ze morgenochtend al op de stoep van het stadhuis staan, samen met haar man en kinderen. Een gratis uitstapje is een gratis uitstapje, per slot van rekening.

De De Telegraaf, die wij lezen omdat je nu eenmaal moet weten wat er leeft onder de vijand, vroeg zich af wie er zoiets zou doen. Wij ook. Niet dat wij in onze eerste belediging gestikt zijn, maar ons frappeert de hardnekkigheid waarmede de stronthoerplaatser zijn stronthoeropmerking kwijt wilde in de Wikipedia. Vanwaar die gedrevenheid? De man of vrouw moet verteerd worden door woede of wraakgevoelens of allebei.

Wij vermoeden dat we hier te maken hebben met een inwoner van Den Bosch of Woudrichem. Tevens vermoeden wij dat het gaat om een tot koninginnedag 2007 fanatieke oranjeklant. Op koninginnedag 2007 moet het misgegaan zijn, in Den Bosch of Woudrichem. Wij gokken op Den Bosch en als wij niet zo vreselijk lui zouden zijn, zouden wij eens gaan onderzoeken wie de koeken voor het koekhappen aldaar geleverd zou hebben, als er gekoekhapt, koekgehapt of gekoekgehapt zou zijn geworden of geweest, of hoe je dat ook zegt. Want wat lezen wij namelijk (tot het gewijzigd wordt, natuurlijk, want dat is het nadeel van zo'n onlineëncyclopedie) in de Wikipedia bij Koninginnedag 2007:

"Op het Theater aan de Parade waren er tal van activiteiten, waaronder Bossche Bollen-happen (in plaats van koekhappen)"
Tsja, als koekhappenhapkoekenbakker of koekhappenhapkoekenleverancier wordt je dan boos. Als je er dan ook nog failliet aan gaat en vervolgens als uitzendkracht op het stadhuis in Waalwijk komt te werken, ga je rare dingen doen. Als het anders is gegaan, horen wij dat graag.

NOOT VAN UW CAPTAIN: Aangezien de opmerking volgens het bericht al in 2005 in de Wikipedia stond, zou het ons sterk verbazen als het afgelasten van het koekhappen in Den Bosch in 2007 er iets mee te maken had. Tenzij de Bossche koekhappenhapkoekenbakker helderziende is natuurlijk, dan hebben wij nix gezegd.16-01-2008 19.43 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere