Edgar Davids moet worden opgesloten

Stommeling Jones
Edgar Davids is een vuile schopper. Edgar Davids is nooit anders geweest dan een vuile schopper en hoe een vuile schopper als Edgar Davids ooit het Nederlands Elftal heeft kunnen halen, is ons altijd een raadsel geweest.

Edgar Davids is dit seizoen een poos geblesseerd geweest, nadat hij geprobeerd had in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Go Ahead Eagles een speler van Go Ahead Eagles te verminken, waarbij hij zichzelf gelukkig een gebroken been bezorgde. Wij hebben niet voor niets al jaren een schijthekel aan de vuile schopper Edgar Davids. (Zie ook 'Vuile schopper Edgar Davids krijgt rood', 'Davids moet voor het leven geschorst worden' en 'Goed nieuws over Edgar Davids').

Als wij indertijd Guus Hiddink waren geweest, hadden wij de vuile schopper Edgar Davids met zijn grote bek niet alleen naar huis gestuurd, maar ook nog in minimaal drie verschillende pakketjes, op voorwaarde dat wij een motorzaag hadden kunnen vinden, maar dat is een heel ander verhaal. Vanavond zagen wij Edgar 'de chronische goorlap' Davids weer een paar misdadige overtredingen maken waar de honden dan ook geen brood van lusten en tot onze verbijstering mocht hij bijna de hele wedstrijd op het veld blijven staan.

Het wordt hoog tijd dat het Openbaar Ministerie eens tegen deze misdadiger gaat optreden. Als ze hem niet veroordeeld kunnen krijgen tot een lange gevangenisstraf, kunnen ze het altijd nog op TBS gooien, daar "verminderd toerekeningsvatbaar" in zijn geval een duidelijke onderdrijving is. Hoe dan ook: hij moet worden opgesloten en mag nooit meer voetballen.30-01-2008 23.05 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere