Edgar Davids niet naar Oostvaarderskliniek

Stommeling Jones
Edgar Davids is nog steeds op vrije voeten.In ons stukje 'Edgar Davids moet worden opgesloten' betoogden wij zeer overtuigend dat Edgar Davids moest worden opgesloten en daar zijn wij het nog steeds heel erg mee eens.

Wij zeiden onder andere:

"Als ze hem niet veroordeeld kunnen krijgen tot een lange gevangenisstraf, kunnen ze het altijd nog op TBS gooien, daar "verminderd toerekeningsvatbaar" in zijn geval een duidelijke onderdrijving is. Hoe dan ook: hij moet worden opgesloten en mag nooit meer voetballen."
Mocht men het inderdaad op TBS gooien, dan moet men er wel voor zorgen dat hij zeker niet in de Oostvaarderskliniek in de Almeerse Stripheldenbuurt terechtkomt. Want wat lezen wij in de De Telegraaf, de krant die wij lezen omdat je nu eenmaal moet weten wat er leeft onder de vijand:
"Almeerders kunnen op het voetbalveld bij de nieuwe Oostvaarderskliniek in de Almeerse Stripheldenbuurt spelen tegen tbs'ers die daar worden behandeld."
Daar moet je Davids dus niet tussen zetten, want dan vallen er dooien. Algemeen directeur Harrie Weijenburg zegt:
"... Ook hebben we een voetbalveld. Partijtjes tussen tbs'ers en buurtgenoten zie ik wel zitten. Zo ontstaat een sterkere band met de buurt. ..."
Maar dus niet als Edgar Dolleman Davids de halve buurt lens loopt te schoppen. Overigens staat er in het stukje niets over partijtjes tussen de vastzittende pedofielen en de pupillen van de plaatselijke voetbalclub, alsmede het gezamenlijk douchen na afloop, maar dat is een heel ander verhaal.

17-02-2008 09.57 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.



Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere