Beesten op het homofestival

Vanmiddag zaten wij in den auto.Nu zitten wij wel vaker in den auto, dus dat is het probleem niet en van probleem is er trouwens niet eens sprake, dus daar gaat het niet over.

Wij zaten daar dus en luisterden naar den radio. Wist u overigens dat de naamvalsn nooit officieel afgeschaft is? De naamvalsn van in den beginne dus, die n. Dat die nooit officieel afgeschaft is? Wist u dat? Dus? Wij weten niet eens of het waar is, en het is een heel ander verhaal.

Op de radio hoorden wij een vrouwspersoon, luisterend naar de naam Hint (kan ook Hind of Hindt en zelfs Hintd en Hinddddttt zijn, inclusief variaties en daar willen we afwezen), vertellen dat zij naar het Oostblokovisie Homofestival (voorheen het Eurovisie Songfestival) zou gaan, met een door haarzelf verzonnen liedje, dat het eerste liedje was dat zij ooit verzonnen had, maar liefst vijf jaar geleden, en dat desondanks reuzegeweldig en enormfantastisch en nog leuk ook en zelfs wat dies meer zij was, of woorden van gelijke strekking.

Deze Hint klonk alsof zij een jaar of vijftien, veertien was, zodat wij het gevoel hebben dat Nederland dit jaar gaat verliezen met een lied dat genoemde Hint op tienjarige of zelfs negenjarige leeftijd geschreven en gecomponeerd heeft. Wij hadden daar op voorhand niet veel fiducie in en nadat wij haar aan het woord hadden gehoord helemaal niet meer. Toen wij haar vervolgens hoorden zeggen dat zij het jammer vond dat Ierland een kalkoen naar het festival zou sturen, hetgeen zij betreurde in bewoordingen waar de honden misschien wel maar wij geen enkel brood van lustten, wisten wij het zeker: Ierland stuurt een intacte kalkoen, maar Nederland een kip zonder kop.08-03-2008 02.00 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere