Hup Obama! Zeg het maar zoals het is!

Stommeling Jones als kamerclown
Wij hebben een schijthekel aan zeikwijven.Wij hebben een extra grote schijthekel aan zeikwijven in de politiek. Wij vinden Hillary Clinton, of Hillary Rodham Clinton, als u dat liever heeft, zo ongeveer het prototype zeikwijf in de politiek. Het zal u derhalve niet verbazen dat wij een enorme schijthekel hebben aan Hillary al dan niet Rodham Clinton.

Toen dat zeikwijf het onlangs presteerde om vanuit een comfortabele achterstand het voorstel te doen Barack Obama als vicepresidentskandidaat aan te nemen zodra zij, Hillary dus, de Democratische presidentskandidaatsnominatie op zak had, moesten wij eerst heel hard lachen, alvorens wij enorm begonnen te vloeken, in de trant van "waar haalt ze het gore lef vandaan" en woorden van gelijke strekking, met een heleboel godverdegodvers er tussendoor.

Hoe Barack Obama zich hieromtrent in besloten kring heeft uitgelaten, zullen wij nooit weten, of misschien ooit, want je kunt nooit weten, maar in het openbaar heeft hij op de enige juiste manier gereageerd:

""I don't know how somebody who is in second place is offering the vice presidency to the person who is first place," Obama said

[...]

Saying he wanted to be "absolutely clear," he added: "I don't want anybody here thinking that somehow, 'Well, you know, maybe I can get both.' Don't think that way. You have to make a choice in this election." "I am not running for vice president," Obama said. "I am running for president of the United States of America.""

De rest kunt u lezen in 'Obama ridicules notion of VP slot'.

11-03-2008 09.35 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere