Frans Smeets? Wie in vredesnaam is Frans Smeets?

De deense vlag
Wij zijn niet bijzonder geïnteresseerd in Tibet en de Dalai Lama is een zweefkees, wat niet wegneemt dat wij vinden dat China van Tibet af moet blijven.

Er zijn mensen die zich daar een stuk drukker over maken dan wij en een van die mensen schijnt Frans Smeets te zijn. Wij kennen Frans Smeets niet en hadden ook nog nooit van hem gehoord, maar in het stukje 'Met vrienden als Frans Smeets heeft Tibet geen vijand nodig' wordt een tip van de sluier opgelicht. Het is een kunstenaar, of 'kunstenaar', daar willen we af wezen en hij schijnt boos te zijn op Gelkinghe en op China. Gelkinghe op zijn beurt lijkt Frans Smeets niet erg te mogen:

"[...] kunstenaars als Frans Smeets zijn vooral zelfingenomen eigengeilers. Ze verspreiden alleen maar meer lelijkheid over de wereld. Met hun hulp schiet het onderdrukte Tibetaanse volk totaal niets op. Met vrienden als Frans Smeets heeft Tibet geen vijand meer nodig."
Wij weten niet of het ooit nog goed gaat komen tussen Gelkinghe en Frans Smeets, maar dat is een heel ander verhaal.

18-03-2008 06.31 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere