Jacob's ladder: een groot fraudeur

StommelingJones
Ondanks het strikte verbod van uw en onze captain zitten wij onder verschillende aliassen nog steeds te klieren op NUjij.nl.Een site van nix, maar wel met een hoop mensen erop met geen leven, als u begrijpt wat wij bedoelen. Een van die mensen zonder leven noemt zich 'Jacob's ladder'. Sinds enige tijd, en met name sinds ons stukje Er is vanavond weer een hoop geneukt in Nederland op NUjij.nl, hebben wij een pleurishekel aan Jacob's ladder. En wel hierom: zijn verwijt aan ons was dat wij spookstemmers zouden inzetten om onze stukjes te promoten. Hogerop te helpen. In de vaart der volkeren. Zoiets.

Sindsdien hebben wij Jacob's ladder zo'n beetje, maar niet te veel, want wij hebben, in tegenstelling tot Jacob's ladder, wel meer te doen, in de gaten gehouden. En wat zien wij? Jacob's ladder heeft veel vriendjes die ook geen leven hebben, of Jacob's ladder bedient zich van spookstemmers. Wij gokken op het laatste, want, zoals de Engelsen zeggen: "It takes one to know one". En zo niet, dan niet.

Inmiddels hebben wij besloten om iedere keer als wij iets van Jacob's ladder bij de stijgers zien staan, blind alle volgende stukjes twee stemmen te geven, zodat alle stukjes van Jacob's ladder zo snel mogelijk bij de stijgers verdwenen zijn. Wij denken namelijk dat Jacob's ladder graag bij de Stijgers staat en dat gunnen wij hem niet. Het zal wel gewoon de kift zijn, en wat dan nog? En er zou een transparant stemsysteem moeten komen, maar dat is een heel ander verhaal.

Frauderen op NUjij.nl? Kan niet22-03-2008 00.04 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere