Laat moeder maar zuipen

Hoewel wij vrij zelden televisie kijken, kijken wij wel dagelijks in de televisiegids.Daar het geld ons niet op de rug groeit en de redactievilla vrij veel kosten met zich meebrengt, maken wij hiertoe gebruik van de Troskompas. Vandaag waren wij verbijsterd door de volgende aankondiging bij een programma op België 1:
"Eén wereld: Mijn moeder drinkt

Documentaire over de 39-jarige Diane die aan alcohol is verslaafd en wiens zes kinderen geen van allen bij haar wonen."

Welnu, als wij op ons negenendertigste zes kinderen hadden gehad, waren we waarschijnlijk ook wel aan de drank geraakt.

Wij weten niet waarom die zes kinderen niet bij haar wonen en het interesseert ons geen moer ook. Wij snappen nooit zo wat andere mensen zien in programma's over de persoonlijke ellende van mensen die ze niet kennen, maar kennelijk zijn er genoeg kijkers voor dit soort rotzooi, of althans verwachten de makers dan wel de kopers dat er genoeg kijkers voor zullen zijn. Heel erg, maar nog niet het ergste.

Wij geven u nu even de gelegenheid het ergste zelf even te vinden, opdat u niet achteraf hoeft te zeggen: "Ja, dat had ik ook zelf wel kunnen vinden, als ze me even de gelegenheid hadden gegeven". Het ergste zit in deze zin:

"Documentaire over de 39-jarige Diane die aan alcohol is verslaafd en wiens zes kinderen geen van allen bij haar wonen."
Gevonden? Erg hè? En voor degenen die het niet gezien hebben: daar staat WIENS waar natuurlijk WIER had moeten staan. Dat weet een kind (naam en adres van het kind bij de redactie bekend. En neen, het is niet het dochtertje van onze stagiaire, want dat weet het nog niet. Zo, weet u dat ook weer.).

25-03-2008 19.36 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere