Balkenende voor joker bij persconferentie over Wildersfilm

Stommeling Jones als kamerclown
Wij hebben 'Fitna, the Movie', ook wel bekend als "die stomme film van die stomme Geert Wilders", niet gezien en dat wilden wij eigenlijk wel graag zo houden.

Wij hebben de persconferentie van Geert Wilders, als hij die gehouden heeft, niet gezien en als hij geen persconferentie gehouden heeft, hebben wij hem ook niet gezien. Ook dat wilden wij eigenlijk wel graag zo houden.

Zappenderwijs zagen wij echter een fragmentje van een persconferentie waarop Jeepeetje het godsdienstwaanzinnige premiertje, ook wel bekend als Jeepee Kreukel en "een rhinorrhoea met een Dzjoegasjvilisyndroom die contragravitationeel actief is geweest" (= een omhooggevallen snotneus met een Stalinsyndroom), finaal voor joker stond.

Niet dat wij gehoord hebben wat hij zei, of zelfs maar óf hij iets zei, maar die luldebehanger staat gewoon voor joker zodra hij voor een camera gaat staan. Zelfs als hij niet voor een camera gaat staan. Hij staat gewoon altijd en overal voor joker. Dat wilden wij eigenlijk wel graag zo houden.

Dat hij de premier is, wilden wij liever niet zo houden, maar dat is een heel ander verhaal. En toch ook wel hetzelfde, eigenlijk.27-03-2008 22.25 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere