We hebben ongetwijfeld iets verkeerd gedaan

Wij wilden een vakantie boeken (daarom posten wij dit ook in de categorie 'Boeken') voor ons, onze stagiaire en haar dochtertje.

Dat had u niet verwacht. Dat had u meer achter Stommeling Jones gezocht, maar daar gaan wij verder niet op in. Dat zijn uw insinuaties, niet de onze. Wij wilden een campingvlucht naar Porto boeken en daartoe gingen wij internet op, daar gaat het om. Hou even op zeg.

Wij gingen dus googlen en toen waren wij erg lui en toen klikten wij op de eerste de beste advertentie die wij tegenkwamen en toen was die van D-reizen en toen hebben wij zo'n formulier zo'n beetje ingevuld en toen hadden wij eigenlijk geen reden meer om nog een keer en toen te zeggen en toen deden wij het gewoon nog maar eens, omdat wij op de lagere school geleerd hadden dat een verhaal met te vaak "en toen" erin fout was dus toen, wat iets anders is dan "en toen", deden we het nog maar eens: en toen. Doch dit terzijde.

We hadden u graag willen laten zien wat men ons bood, doch dat bleek nogal lastig te kopiëren te zijn. Onze conclusie was dat het ons een paar duizend euri per persoon ging kosten en daar pasten (verleden tijd van passen, u weet wel) wij voor. Wij zullen ongetwijfeld iets verkeerd gedaan hebben, maar we gaan wel mooi gewoon ergens een tent lenen en dan karren we op de bonnefooi tot ergens voorbij Brussel, want bij mooi weer kunnen we onze stagiaire en haar dochtertje overal wijsmaken dat we in zuidfrankrijk zitten. Hm. Het dochtertje heeft het misschien meteen door. Dat wordt omkopen dus. Hoe zeg je "Nijntjekoekje" in het Frans? Daar komen we nog wel achter.

19-04-2008 01.32 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere