Freek de Jonge is een klootzak

Stommeling Jones
Wij hebben Freek de Jonge als cabaretier heel lang heel hoog hebben zitten, als u begrijpt wat wij bedoelen.

Wij zijn Freek de Jonge een paar jaar geleden uit het oog verloren, vermoedelijk rond het tijdstip dat onze vaste columnist zijn stukje 'Oppassen dat het niet leuk wordt' schreef, waarin hij onder andere zei:

"Op het andere net was Shrek van Gelder bezig. Ik had het programma Studio Voetbal nog nooit anders gezien dan zappenderwijs, maar nu dus wel. Het bleek best leuk te zijn. Het leek af en toe wel een conference. En niemand die zichzelf onderbrak met de overpeinzing: "Oppassen dat het geen praatprogramma over voetbal wordt.""
Vanavond zagen wij een deel van het programma 'Studio Ajax', waarin Shrek van Gelder en een paar andere Ajaxfans PSV zaten af te zeiken, omdat PSV het gedurfd had kampioen te worden. Een van die andere Ajaxfans was de eerder genoemde Freek de Jonge, die probeerde te doen alsof hij verstand van voetbal had, maar dat toch niet waar kon maken en pissig reageerde toen Sjef Vergoossen (die met PSV net kampioen was geworden) hem liet weten dat hij de boom in kon, omdat Sjef Vergoossen lekker net met PSV kampioen was geworden, terwijl Freek de Jonge niet meer was dan een over het paard getilde bekende Nederlander en Ajaxfan die het niet kon hebben dat Sjef Vergoossen lekker net met PSV kampioen was geworden.

Freek de Jonge liet ook in het verdere gesprek zien dat hij geen verstand van voetbal heeft en dat hij het niet kon hebben dat Sjef Vergoossen lekker net met PSV kampioen was geworden. Freek de Jonge is een goede cabaretier geweest en als hij zijn best doet, is hij het misschien nog, maar over voetbal kan hij beter zijn bek houden. Zodra het over voetbal gaat, is Freek de Jonge een klootzak. In ieder geval voor de camera.20-04-2008 23.29 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere