Hoofddoeken zijn niet eng

Stommeling Jones
Zojuist zagen wij op de lokale televisie de een of andere moslimtrut vertellen dat zij een hoofddoekendag of een tophoofddoekendag dan wel iets anders waanzinnigs georganiseerd had om te laten zien dat hoofddoeken niet eng zijn.

Dat was niet nodig geweest. Hoofddoeken zijn namelijk niet eng, dat weet een kind (ALLEN IN KOOR: "NAAM EN ADRES VAN HET KIND BIJ DE REDACTIE BEKEND!"). Hoofddoeken zijn niet eng. Godsdienstwaanzinnige wijven die hoofddoeken dragen uit hoofde van hun godsdienstwaanzin, die zijn eng. Nog enger zijn godsdienstwaanzinnige wijven die niet alleen hoofddoeken dragen uit hoofde van hun godsdienstwaanzin, maar ook nog willen dat wij daar respect voor opbrengen.

Rot godverdomme een eind op. Van ons mogen ze best hun hoofddoeken blijven dragen of zichzelf verpakken in allerlei vormen van de gehele persoon bedekkende kleding, graag zelfs, maar wij eisen het recht op ze belachelijk te vinden en dat te zeggen. Datzelfde recht behouden wij ons, zoals bekend (ALLEN IN KOOR: "ONZE TROUWE LEZERS WETEN DAT ALLEBEI!") voor met betrekking tot alle andere vormen en uitingen van godsdienstwaanzin, inclusief Lou de Palingboer.

Waarmee maar gezegd wil zijn dat hoofddoeken niet eng zijn en dat we gewoon een pleurishekel aan godsdienstwaanzinnigen hebben.21-04-2008 23.18 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere