Staatssecretaris: rol moslims in slavenhandel beter belichten

Wie niets weet kan zich nooit vergissen
Stommeling Jones als kamerclown
Nu men staatssecretaris Bussemaker erop gewezen heeft dat de rol van marokkanen bij de bevrijding van Nederland te verwaarlozen was en dat Turkije voornamelijk neutraal was in de Tweede Wereldoorlog en zich pas aan de zijde van de geallieerden schaarde toen de bevrijding bij wijze van spreken al uitgebreid gevierd was, heeft zij voor het paaien van de moslims iets anders verzonnen.

Vanuit de gedachte dat Nederlanders nooit iets goeds gedaan hebben voordat de eerste islamitische gastarbeider ons hier kwam vertellen hoe wij ons te gedragen hadden, heeft zij nu haar oog laten vallen op de slavenhandel.

Uit doorgaans betrouwbare bron hebben wij vernomen, dat staatssecretaresse Blundermaakster nu wil dat paboleerlingen nader ingelicht worden over de rol die de islamitische landen hierin gespeeld hebben. Natuurlijk laat zij er niet bij vertellen dat de arabieren nog negerslaven kochten toen de vermaledijde blanken al lang en breed met de handel waren opgehouden, want het moet natuurlijk wel een leuk stukje geschiedvervalsing blijven, anders levert het de voormalige PvdA geen stemmen op.

Zouden die islamitische stemmers trouwens echt niet weten dat de voormalige PvdA deel uitmaakt van een gristenhondenkabinet en in dier voege tegenwoordig zelf een gristenhondenpartij is? Nou ja, daar komen ze dan nog wel achter.06-05-2008 10.57 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere