Staat als opvoeder

Zoals onze trouwe lezers allebei weten, kunnen wij ons over een heleboel dingen vreselijk opwinden.Eén van die dingen is de betutteling waaraan de opeenvolgende godsdienstwaanzinnige neostalinistische griezelkabinetten zich schuldig wensen te maken. Het zal u dan ook niet verbazen dat de column die psycholoog Wijnberg vandaag in de De Telegraaf (dien wij lezen omdat je nu eenmaal moet weten wat er leeft onder de vijand) heeft doen afdrukken, bij ons in goede aarde gevallen is. Aangezien wij de rechten op die column niet hebben, gaan wij hier niet de hele column citeren, maar volstaan we met de kop en de eerste twee zinnen:
"Staat als opvoeder

Nederland is al sinds de roerige jaren zeventig van de vorige eeuw onder het beruchte motto ’niets hoeft, alles mag’ geestelijk en maatschappelijk de weg kwijt. Daarom heeft de staat nu een heropvoedingsoffensief ingezet."

Wij zullen uw en onze captain vragen om psycholoog Wijnberg een eposteltje te sturen met de vraag of wij de desbetreffende column integraal mogen overnemen. Wij zijn benieuwd.

TOEVOEGING, 14 MEI: psycholoog Wijnberg heeft toestemming gegeven en wij hebben zijn column inmiddels hier geplaatst. Daarna zagen wij pas, dat de column nu ook in het onbetaalde deel van de Detelegraafwebzijde te vinden is, en wel hier.13-05-2008 10.22 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere