Blokker de prullenbakker

Niet al te lang geleden hadden wij in de redactiekeuken, na de grote redactiekeukenbrand, maar dat is een heel ander verhaal, een nieuwe prullenbak nodig.Onze stagiaire is toen naar de Blokker geweest, om zich aldaar tegen een veel te hoog bedrag een pedaalemmer aan te schaffen. Deze prullenbak bleek zelf een prul te zijn. Het metalen deksel was namelijk met een soort van plastieken scharnier aan de metalen eigenlijke bak bevestigd en die constructie deugde niet, met als gevolg dat het deksel na een paar keer pedaalemmeren scheef zat, doordat het plastieken scharnier aan een kant was afgebroken.

Na nog een paar keer begaf ook de andere zijde het, zodat de pedaalemmer definitief bestond uit een losse emmer met een nutteloos pedaal en een los deksel. Daar waren wij best pissig over, dat mag u gerust van ons aannemen, want het kreng was duur genoeg geweest, per slot van rekening (ALLEN, IN KOOR:"WANT HET MAG ALLEMAAL SOWIESO HELEMAAL NIX KOSTEN!").

Daar wij nu andermaal behoefte hadden aan een redactiekeukenprullenbak, hadden wij ons voorgenomen het nieuwe exemplaar zelf aan te schaffen, doch onze stagiaire was ons voor en kocht wederom een pedaalemmer, dit keer van het merk Brabantia, terwijl de vorige merkloos of van een onbekend merk was, wat op hetzelfde neerkomt. Toen wij vroegen waar die nieuwe prullenbak vandaan kwam, wilde onze stagiaire er nog wat omheen draaien, maar haar dochtertje antwoordde: "Van de Blokker". U kunt zich misschien voorstellen hoe boos wij waren en voor degenen die zich dat niet kunnen voorstellen, zeggen wij het zelf maar even: wij waren erg boos.

Nu even iets heel anders. Vanmiddag kwam het dochtertje van onze stagiaire ons toetsenbord bekruimelen met een vers gekocht broodje, waarvan zij desgevraagd beweerde dat het was aangeschaft bij de Blokker. "Neen", antwoordden wij hierop: "broodjes koop je bij de bakker en de Blokker is geen bakker, maar een prullenbakker". Hahahahahaha.

Nu wij hem zo zien staan, vinden wij hem iets minder leuk. Waarschijnlijk had u er bijgeweest moeten zijn. En zo niet, dan niet.13-05-2008 19.51 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere