Kabinet Balkenende belazert de kluit weer eens

Stommeling Jones als kamerclown
Het huidige godsdienstwaanzinnige neostalinistische griezelkabinet Balkenende 666 staat, net als alle voorgaande godsdienstwaanzinnige neostalinistische griezelkabinetten Balkenende, als volslagen onbetrouwbaar te boek.

De ministers zijn zeer begaan met hun eigen portemonnaie, of portemonnee, zoals sommige mensen zeggen, maar dat is dan ook het enige waarmede zij zeer begaan zijn. Het behoeft dan ook geen verbazing te wekken dat het kabinet de subsidie op de kinderopvang heeft opgeheven, met als belangrijkste reden dat er veel behoefte aan bleek te zijn en er derhalve veel gebruik van werd gemaakt.

"Dat was de bedoeling niet", aldus het kabinet: "het was maar om de schijn op te houden dat wij de kosten van de kinderopvang voor de ouders binnen de perken wilden houden, maar het mocht natuurlijk nooit echt geld gaan kosten, want alles wat geld kost gaat ten koste van onze loonsverhoging, reiskostenvergoeding en andere declarabele bedragen. En dat kunnen we niet hebben, dat begrijpt een kind. Zelfs als het niet opgevangen wordt. Hahahahahaha." Een beetje een verwrongen gevoel voor humor hebben ze wel, daar in dat kabinet.

Op de staatsomroep werd nog een zogenaamde deskundige ten tonele gevoerd, die verklaarde dat het misschien niet netjes was van het kabinet om het zo te doen, maar daar meteen aan toevoegde dat het natuurlijk wel de schuld is van de burger dat hij dagelijks in zijn zak gescheten wordt door de politiek. "De mensen moeten niet zeuren, want ze zijn geen lid van een politieke partij en dus moeten ze hun bek houden", sprak zij, of woorden van gelijke strekking.

Vanavond is er voor de vorm nog een debat, waarin de volslagen incompetente verantwoordelijke bewindslieden natuurlijk weer niet eens een MOTIE VAN WANTROUWEN aan de broek krijgen en dat derhalve even natuurlijk geen hond interesseert. Als wij onze beweging Kots Op Nederland wat beter gepresenteerd hadden, hadden we er vandaag in de peilingen zeker weer tien zetels bij gekregen. De subsidie voor de zonnepanelen is trouwens ook alweer bijna op, met als gevolg dat er een hoop mensen strax weer met een enorme schadepost blijven zitten ("Ja mevrouwtje, had u ze maar niet moeten bestellen toen de subsidie nog niet op was. Dat is ook wel erg dom, vindt u zelf niet?"), maar dat is een heel ander verhaal. Of eigenlijk een andere kant van hetzelfde verhaal, maar we gaan er hier toch niet verder op in.Plaatje[[image:dievenbende3.jpg:Stelletje godsdienstwaanzinnige gauwdieven:center:0]]14-05-2008 18.19 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere