Edwards steunt Obama, Clinton gaat door

Stommeling Jones als kamerclown
Gisteravond, of vannacht, afhankelijk van waar je je bevond, heeft senator John Edwards medegedeeld dat hij senator Barack Obama gaat steunen bij diens campagne om gekozen te worden tot presidentskandidaat."Dan zou het best eens kunnen dat Edwards Obama ook gaat steunen als Obama campagne gaat voeren om tot president gekozen te worden", dachten wij.

Senator Hillary Clinton heeft de voorverkiezing in West-Virginia gewonnen en deed sindsdien alsof ze zelf nog een kans op de nominatie en, erger nog, het presidentschap maakte. Het moment waarop Edwards zijn besluit bekend maakte, was dan ook erg goed gekozen: hiermee haalden Edwards en Obama mevrouw Clinton de wind uit de zeilen, door de aandacht van haar af te leiden en op zichzelf te vestigen.

Wij wilden graag weten hoe daar in Amerika over gedacht werd, maar hadden geen zin om naar CNN te kijken, al was het maar omdat je dan toch vooral hoort hoe CNN erover denkt en daar heb je niet zo veel aan, waar we het misschien later nog eens over zullen hebben. Hoe het ook zij, wij namen onze toevlucht tot internet en dan met name de zogeheten internetradio.

Voor dingen die de Democraten betreffen, kunnen wij soms terecht bij WCPT - 820AM, maar daar zaten ze net alleen maar heel erg te zeuren over het feit dat steeds meer Amerikaanse kinderen geneesmiddelen slikken tegen ADD en ADHD, waar wij op dat moment geen belangstelling voor konden opbrengen.

Uiteindelijk kwamen wij terecht bij Air America Radio, alwaar men probeerde de ontstane situatie te analyseren. Wij waren het met de conclusie dat Hillary Clinton doorgaat tot aan de conventie in augustus niet eens (wij weten beter: ze stopt zodra ze de voorverkiezing in Oregon verloren heeft), maar voor de rest werden er veel ware dingen gezegd. U heeft er verder nix aan, maar we wilden het toch even doorgeven.15-05-2008 07.46 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere