Sukkel pleegt zelfmoord

Stommeling Jones
Wij zijn geestelijk goed gezond en durven derhalve te beweren dat zelfmoord plegen echt wel het laatste is dat (of wat, zoals sommige mensen zeggen) wij zouden doen.Als wij geestelijk niet zo goed gezond zouden zijn, zouden wij misschien niet hetzelfde zeggen, maar zouden wij achteraf toch gelijk gehad blijken te hebben. Als u begrijpt wat wij bedoelen.

Met andere woorden: om ongeveer vijf voor half één (1) kwamen wij zappenderwijs terecht in het kotsopwekkende nichtenprogramma ReuTeLboulevard, waarin de kotsopwekkende nicht Albert 'maar ik ben juist een leuke nicht en nog succesvol ook' Verlinde vrolijk zat te vertellen dat de een of andere ons onbekende sukkel zelfmoord had gepleegd door van het dak van de toneelschool in Amsterdam te springen.

Rot godverdomme een eind op. Wij overwegen elke dag een paar keer om zelfmoord te plegen, dus dat hoeven wij niet op televisie te zien. Maar wacht, misschien kunnen wij hier iets van leren. Misschien wil Albert Verlinde ons vertellen dat het er niet om gaat of je zelfmoord pleegt, maar hoe.

AHA! (dat is nou een AHA-erlebnis, als wij er ooit een gehad hebben). De volgende keer dat wij zelfmoord willen plegen, kijken wij eerst waar Albert Verlinde uithangt en dan springen wij recht op zijn relnichtenkop. Dat zal hem ongetwijfeld niet leren, maar dan is onze zelfmoord in ieder geval wel ergens goed voor geweest.

NOOT VAN UW CAPTAIN: De in ReuTeLboulevard besproken zelfmoordenaar heette Youssef of Yusuf nog wat en had wel eens in een zeepserie opgetreden. Wij zijn erg onder de indruk. Maar niet heus.

TWEEDE NOOT VAN UW CAPTAIN: Met onze zatte kop (VrijMiBo en zo, u weet wel) hebben wij nog een reactie achtergelaten op de webzijde die wij aanzagen voor die van het management van Albert Verlinde. Weliswaar ging er bij het kopiëren en plakken iets mis, maar we kunnen ons het P.S. gelukkig nog wel herinneren: "mocht u willen doodvallen, dan wordt dat zeer op prijs gesteld" of woorden van gelijke strekking.

17-05-2008 00.31 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere